Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paa ovi su iz UGAG uhapseni neki dan RS-u. Toliko
NAJBOLJE DA SE VI SPOJITE U JEDNO UDRUZENJE ,, BICE VAS VISE NA PROTESTIMA PUNO USPJEHA U DALJEM RADU
DOBRO je jedina organizacija od ovih vrijedna pažnje
@Ludilo Maloumnice, u opisu mog zanimanja kojim se bavim je da redovno obidjem i Banja Luku i Siroki Brijeg i vecinu ostalih gradova sirom BiH. Ponosno i uzdignuta cela setam sirom svoje domovine i druzim se sa normalnim ljudima u koje ti zasad ocito ne spadas. Ne gledam nikoga drugacije zato sto je druge rase ili vjere. I NE BOJIM SE NIKOGA, POSEBNO NE TAKVIH BOLESNIKA KAO STO SI TI! A ovim tekstom si i priznao da zivis u dijelu drzave gdje vlada nacionalizam i fasizam i gdje se svi normalni ljudi ne bi trebali osjecati sigurno. Sad bi bio red i da priznas da ti se to ne svidja i da ne zelis biti dio tog bolesnog drustva. Vidices kako ces odahnuti kad se oslobodis tog teskog tereta nacionalizma koji nosis na ledjima.
@ludilo PAPAK MRS U srbiju, A BANJA LUKA JE BOSNA I HERCEGOVINA I TO CE I OSTATI......
Bas me interesuje da li bi smjeli prosetati Banja Lukom ili Listicom??? Lako je prosipati demokratiju na ovih 25% teritorije.
Ma nasoj drzavi trebaju mladi intelektualci,nekorumpirani,ekonomisti,patrioti i Bosanci i Hercegovci!SAMO NAPRIJED!Smijenit sve debele foteljase a pogotovo one sto mlokiraju svaki prosperitet drzave i naroda u svakom smislu! BiH4EVER!
@yEAH Da te tata nesto nauci, dijete moje retardirano.. Krampe i lopate su vec odavno prestale biti in.. Sada se najvise zaradjuje u sektoru usluga, a buducnost lezi u informatickom sektoru.. O tvojoj pismenosti ne vrijedi ni raspravljati jer tu nema pomoci.. Samo se ti drzi svojih \'motika i krampova\', rakije i mitova. To je tvoj maksimum, vjeruj mi!
Kramp -> Krampe. U narodu Krampa...
A jednina od \"krampove\" bi valjda bila \"krampov\" :D Poznata s*pska pismenost ;)
mnozina od krampa je krampe
ALooo Mujee ajd nesto radite ..motike i krampove u sake i udri ... Svijet pare vise ne daje a Srbi se opametili pa nit oni ssvoje grbace ne daju da parazitira neprijatelj .
ja se sjecam teme koju je Demir postavio: svi pred skupstinu.
sjecam se da ste poricali ikakvu vezu sa akcijom gradjana i pokretom dosta... usput da podsjetim samo :-*