Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisujem sve napisano u članku. Dug je fitilj naših naroda (i narodnosti), a građana skoro da više nema. Neljubaznost, tromost i nezainteresiranost budžettlija za šalterima je posljedica, uzrok je daleko (visoko) gore. Kad će (i hoće li ikad) ovim narodima preliti čašu i učiniti ono što su uradili Tunižani ?
NASLOV GODINE
Mi bolje nemamo,nama je Bosna i Hercegovina jedna i jedina domovina,kakva je takva je,mi je volimo a nadati je se boljem.
Mislim da bih ga mogao izvaditi
Hehe....najnovija psovka: \"Dabogda ganjao papire po Sarajevu!!\"
ovo je vitalni nacionalni iteres,a sto se tice alzira i albanije u koliko dođe do nereda ja obavjestavam policiju da sam spreman(jer nista neradim)tući bosnjake i ostale koji su mogli na izborima ovo promjeniti a ne glasati za iste
Zaboravili ste famoznu rečenicu \"Pao je sistem!\", jer kod nas su sistemi uvezani savremeno, očigledno...
ja trebam mijenjati dokumente, i prezime i adresu stanovanja..kanim se od prosle godine, kad se sjetim da sam se 4 puta u par dana vracala u opcinu Centar da bi mi pravilno napisali (malo duze)ime i prezime, kad su se mijenjale licne, smuci mi se..ovo je stvarno fuj..nakacili se na drzavnu dojku i uzivaju, a pisati ne znaju, doslovno..
..a sad ce brisanje komentara nazovi administratora i maloumnih nazvovi novinarčica koji još uvijek žive u jednoumlju kršeci sva prava civilizovanog demokratskog prava na drugačije mišljenje .
Dajgle redova u kotlinskoj zajednici guznog crijeva bliskoistočnog sandžakjevsko najnovije pazarskoj..Gdje li se spremaju otici guznocrijevaši da prosipaju svoje verbalne prolive ili im je došlo iz dupeta u glavu,pa žele otici daleko od guznocrijevaške nazovi politike !
tako vam je to u neželjenoj nazovi državi bih-PIH...kako ono:ničim izazvana,merhametli,zlatne kašike..dobili ste !
Jeli još uvijek kilomearska gužva na pasoškom u Novom Sarajevu
Preporucujem pogledati \"komentar\" ispod clanka \"Plusevi i minusi u zastiti ljudskih prava u regiji\".....
baš me zanima kako će ovo okrenit na nacionalno prepucavanje
to može biti naš nacionalni proizvod