Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMAMO ONDA BEZVIZNI REZIM SA VIZAMA - HAHAHA
Ilegalnim migrantima ne treba ni licna karta... A postenim ljudima formulari, pappiiiiri.. I ova evropa poludjela skroz
Umjesto olakdica-otezavate nam od smrti Marsala zivot..sram vas bilo..jos nam prsluke narandzaste na granici dajte sa natpisom Bosnjak-Musliman..neka prosao je Mujo i gore pa evo opet ziv,zdrav nasmijan.
Jugoslavenski pasoš bio u top 5 na svijetu. Išlo se gdje god je ko htio i mogao...
Ko nam je kriv, imali smo zemlju sa cijim pasosem smo mogli svugdje otici, u rangu sa danasnjim njemackim, pa smo dobili sad mini protektorate kojima upravljaju stranci i njihovi poltroni
Trebali.smo mi napravit mali schengen da smo pametni, imat iza ledja Tursku i Rusiju sa kojima bi potpisali neke najbolje trgovinske ugovore, razmjenu radnika, studenata itd. Ljudi ipak.mi sa ovih prostora Balkana dijelimo iste gene. Bilo.bi teško.na početku ali bi.sigurno vremenom postali respektabilna ekonomska regija i samo tad bi mladi prestali odlazit sa ovih prostora. Ovako nam polako uvode vizni režim samo ga zovu drugim imenom i čemu da se nadamo??
@RundoCC Jedno si samo u pravu....djelite iste gene sa Turcima, doveli su vas sa Karpata kao hamale ili ti ga robove i onda su oplođavali vase zene, tako sto se tice gena si u pravu
Ovo za Hrvatsku je klix izmislio jer Hrvatska i nije u Sengenu
Hrvatski državljani iz BiH neće imati problema s tim, samo ovi drugi...niže razvijenosti
Super sistem, platis 7Eur u 3 godine i das informacije koje ti svakako granicari mogu traziti. Ako neko ne zna koristiti internet i puno mu je dati 14KM ne treba ni ici u EU. Hahahha samo cekam kad Bosnje krenu u polje za nacionalnost pisati "musliman" jer su ih citavog zivota ubjedjivali da je religija i nacionalnost ista stvar.
dadnes podatke da nisi zaposlen odma cete odbiti
@anno - Što ste ubjeđivali - ubjeđivali ste, nećete više nikad!
Dodatni razlog za mjenjanje destinacije ljetovanja
Ne treba BiH viza za ulaz u sengen. Lijepo je klix zalijepio linkove a da nisu procitali. Fino procitajte https://www.schengenvisainfo.com/who-needs-schengen-visa/
Pa ovo je ustvari zahtjev za vizu! Maa bravo EU!
@5-12 Me vjerujem da i ti u svoju kuću puštaš svakog sa ulice?
Znaci, ovo ce morati da urade i Amerikanci, Japanci ,Kanadjani, Australijanci, Englezi, Skoti, Irci , Bosanci itd. Samo da kazem.
Tolko o slobodi kretanja u krscanskoj uniji
@haydeba Kakve veze krscanstvo s ovim ima? Jel mos u meku bez vize?
@haydeba haydebil
Uvesti Reciprocitet i za gradjane EU da ispunjavaju aplikacije za vizu za ulazak u BiH .
traziti im pasose istembiljati im sav dok obilaze balkan
Nece moci nezaposleni ulaziti u sengen zbog trazenja posla