Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA kartel, vjerovatno udar na Bošnjake, Bakire javi seeeeeeee
@inspekt gdje BOsnjak na vlasti plata nemere preći 6 stoja..da si pita!!! to je surova realnost!
Slazem se!!! Jos kad dodju stranci sa firmama , obavezno ih savjetuju !! 600 i doprinosi to moras!! Stoka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Posjetite i Ministarstvo privrede KS, da vidite sukobe interesa i kako se javni novac dijeli podobnim privrednicima i mafijasima u zadnjih par godina ! Novine su pisale o tome uz more zalbi...
Samo hapsi. Ali da je Tuzilastvo pristrano, to jest, samo hapsi Bosnjake. Stvarno providno.
Sve tender odjele i komisije u preduzecima, skolama , agencijama prisluskivat i otkrit ce se ogroman kriminal koji steti gradjanima BIH. Korupcija se moze itekako smanjiti i dovest da imamo postene direktore u javnim preduzecima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto je sad niste gubili ove gidine na izborima sad poceli gubiti i odmah akcije protiv kriminala da ste ove godine sve yako aktivni bili ovo bi sad bila lijepa drzava.Sve jedno morate otici jednom zauvijek.
najveci tajkun je fahrudin radoncic prije rata doso sa najlon kesom 2. saja sainpasic prije rata imo piljaru u centru foce a sad ni manje ni vise banku. 3. zijo blekic prije rata bio sef granapa u milosa obilica sad vlasnik euro herca i nadam se buduci stanovnik zatvora.
Od ovoga nema nista toliko klepili para mogu komotno da potkupe sve u ovoj drzavi. Mogu odguliti max 1 godinu i to je to a ko mazne iz sume drva kolmo matara tolko metara u muriji.
Oberlopov Ibro preseli a ne stiže ga ruka pravde.
@gooUser1579914940 gdje je odselio?
Sve ce ovo na kraju pustiti,kao i Kemala Causevica.Pa ovo je omo 30 miliona,A Kemalovo ,politicki potpomognuto klepanje,je bilo vise od milijardu maraka.
Ma na kraju ce biti pojeo vuk magarca,u ovoj drzavi se ne kaznjavaju kriminalci
Ćelam je sahranio Travnik cudnim privatizacijama!!!Ako ovde budu kopali,iskopace sta nisu sanjali!!!
Borac npr.. Gdje su pare od prodatih objekata širom bivše Jugoslavije
SIPa pretresa par godina nakon pocetka istrage. Azurno nema sta.
Citav svijet vec odavno govori o korupciji u ovoj ‘Rupi’ i nista se ne poduzima da se tome stane ukraj vec 30 god.
Trag vam se zameo Jusufranici, zatuci vas treba
Ovo je nova predstava za narod blekic je dosad 100 puta hapsen gdje su njegovi nalogodavci on je bio kandidat sdp a za opstinsko vijeće opstine centar za vrijeme lagumdzije i bio njegova siva eminencija ovoliki novac se ne moze pljackad bez podrške najmanje premijera federacije
hoce liopet biti po starom..USLIKAJ I PUSTI
Zijad Blekic krimos za kojeg se zna vec godinama i tek sad hapsenje, a Smiljka Jusufranic zena onog smrada Ibrahima Jusufranica koji je napravio genocid nad obrazovanjem u drzavi i upropastio GRAS, nadam se da je umro u najtezim mukama
Koga briga i za vaš članak i za akciju, kad niko niti završi iza rešetaka niti vrati pare.
Sopranosi