Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek se zapita kako je Bosnjacima uopste palo napamet da pomisle da imaju svoju drzavu
Jos nisu vakcinisane osobe preko 65 god starosti u Tuzli a oni izmisljaju nekakve prioritete..sto ne hapsite medicinare koji vakcinisu po kucama i firmama?
bravo donacija mocne srbije 💪 podrska srbiji i srbima od Hrvata
Aahahaahaha da je ne rise
sve su ti banovali nacionalisto
Jos nisu vakcinisane osobe preko 65 god starosti u Tuzli a oni izmisljaju nekakve prioritete..sto ne hapsite medicinare koji vakcinisu po kucama i firmama?
SADAKALAND
Prosvjetni radnici su naj rizičnija grupa. Njihov izravni kontakt je sa mladom populacijom koja neće biti vakcinisana i tu će virus najviše da kruži od jeseni do proljeća. Na žalost mali broj ih se prijavio za vakcinu.
Plenković je rekao da će se 310 tisuća doza cjepiva donirati, 210.000 BiH a, po 20.000 Crnoj Gori, Kosovu, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i Kirgistanu. Više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/vlada-danas-o-koronavirusu-potresu-i-pomoci-gospodarstvu-uslijed-pandemije-1504709 - m.vecernji.hr
e hajd sad obezbjedite srbima 350 karti na panonskim jezerima :D
O znaci ostali narod nije "poseban"?
Zar ovo nije diskriminacija, čuj posebne grupe gradjana.svi smo gradjani ove države.ovo je užas zašto mafijo
jesi paglu
trebamo li mi uopste nabavljat vakcine ima doniranih bruku, ima srbija da se skokne na izlet
Kad pročitam riječ donirano, ili donacije počne mi se povraćat od muke. iebem ti 100 bogova pa jesmo li toliko nesposobni da ne možemo usrane vakcine kupiti.
Tobejarabi