Odobrenje Doma naroda
0
Donesen tzv. interventni zakon u FBiH
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa OVAJ JE ZAKON SRAMAN A NAROD GA I NEZNA. Mujezinović je za efendiju a da negovorim o njegovoj bruci. Sve snose invalidi a civilnim invalidima invalida je ista kao 2005.god. kao 100 posto invalid u sranu bez lifza na petom spratu,nikad nisam nikakvu pomoć,anema lifta. Nemam novac ni za ljekove acio rat sam radio u ratu bio po igmanu i svim ratištima .Ovo se sve moglo umanjiti onima koji rade. Zašto topli obrok ,regres i nagrade kad nemaju ni penzioneri.SVIMA SAM SE OBRAČAO ALI NIKO NEMA OSJEČAJA,,MOLIM POMOĆ ZA LJEČENJE MORM VANI NA OPERACIJE I PREGLEDE, Nalo Abdulkerim,Gradačaćka 15-5 Sarajevo, hvala tel.o61199328 nemam snage da pišem.
jel ovo znaci da ce biti smanjene naknade i penzionerima, invalidima, borackim populacijama ?
Izvor Parlament FBiH Prijedlog zakona o načinu ostvarivanja ušteda u budžetima FBiH, kantona, gradova, općina, vanbudžetskih fondova i institucija čiji je osnivač FBiH – hitni postupak.
Svi Službenici i Službenice, Namještenici i Namještenice, Izabrani dužnosnici, odnosno svi !!! koji obavljaju poslove na radnom mjestu u oblasti Javne uprave dobijaju 10% manje plata i drugih naknada do daljnjeg...... međutim Tačka \"budžetskim korisnicima\" me malo zabrinjava, ali vjerovatno je to povezano sa budgetskim korisnicima Javne uprave..... Ima li neko tekst zakona službeno/neslužbenog
JUPIIIII SPAŠENI SMO :)))))))))))