Komentari (373)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca nam umiru jer nemaju za lijecenje, a vi spomenike dizete! Sramite se bolesni narode!
Sam papa bi se stidio.
Tako je, ovaj novac bi mnogo bolje posluzio u neke druge svrhe. Ali, nista vise ne treba da nas cudi, nasi politicari su poznati po nemogucnosti da postave prioritete. Sta bi mi bez Papinog spomenika?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pitam se da li bi sakupili 10 000 da je u pitanju nečiji život, a ne kip ?
ne bi...
neka ajde on je dobar papa i covjek bio, ali ja mislim da bi on na nebesima sretniji bio da se izgradilo nesto sto ce pomoci ugrozenim obespravljenim i siromasnim :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mislim da se veliki broj fasista registrovao na klix.ba da bi pravio zbrku na sajtu, nadam se da ce admin klix-a uraditi svoj posao posteno, jer ovdje se vise ne zna ni ko pije ni ko placa!
Podrzavam izgradnju spomenika blazenom papi Ivanu Pavlu II u Sarajevu i zamolio bih nekoga ko zna, da li postoji nacin da se putem paypal-a uplati novac za izgradnju istog?
bolje uplati kakvom siromahu da ima sta jesti, papa tzv blazeni nema nikakve koristi od tvojih para i spomenika
Gentleman1 posto vec 20 godina pomazem BiH i uplacujem na mjesecnoj osnovi, dozvoli da sam odlucujem i u ovom slucaju. I naravno da Papa nema koristi od spomenika ali imaju gradjani katolicke vjeroispovijesti u Sarajevu i BiH. Ciniti druge sretnima je najvece bogatstvo na svijetu!
Bakire, skupljaj pare pa nam vrati posmrtne ostatke Husein-kapetana! Bosna Bosancima!
Ala smo mi iskompleksirani. Gledaj Bakira smrada. Da li se treba dici spomenik nekom islamskom poglavaru to bi prozvali ekstremistickim nastojanjima. Inace sam protiv spomenika bilo koje vrste ali jos Papi i to jos u Bosni dok narod nema sta da jede. pu smradovi jedni
Čitajući ove mnogobrojne komentare protivnika spomenika, čini mi se da u Gornjoj Maoči ima mnogo korisnika interneta.
ne ,ovo su ti sarajlije
Jeli te BAKIR DRESIRO JES VIDIM Pasce se uvijek vraca GAZDI TO MALENI KMETU JEDAN MALI
nije lako bosancima kad ih uhvati manija podizanja spomenika. sudeci po onom spisku svjetski poznatih bosanaca nije lako naci pravog pa sta jadnima ostaje nego da traze nekoga.:)
Kada treba djete bolesno poslati na lijecenje, obican narod da i skoro zadnju marku da pomogne a ovi hostapleri koriste i goste se kako bi pokazali da se slazu i nadaju prikupljanju bodova statusa tolerantnog prema pripadniku druge vjere!!! GDJE SU DOBROTVORNE VECERE ZA DJECU NA SAMRTI SOSONI DEBILSKI OD BAKIRA DO DODIKA, OD HODZE DO POPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skup BH pedera, demona, jajara i licimura.
Budimirova supruga zajebala Pinokija...Sudija sviraj offffsajjjd!!!
...svi licemjeri na jednom mjestu...neprocjenjivo.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/donatorska-vecer-banka-kostane-srzi-ce-spasiti-brojne-zivote/131213148#7 A što ovdje prdonje nisu bile????
...nije "probitačno" među pukom...
Hebem ih ja....eto.
I u Islamu i Hriscanstvu je ZABRANJENO slavljenje kipova. Oni koji podrzavaju pogotovo ovaj hajvan Izetbegovic slave Sejtana i Vatikan (crkva Rimskog carstva a ne Isusa). Vrijeme je da se ljudi pocni uciti cime se mole i sta rade jel koliko vidim niko ne misli za sebe nego samo ko kokoske pratite druge.
Sta god da napisem necu dovoljno kreativno izraziti ogorcenost zbog ovog snobovskog eventa.
......kome smeta spomenik jednom dobrom i poštenom čovjeku....ili nekima smet vjera.... ..a onim koji piđu da ne treba graditi spomenik papi u vrijeme dok su dječje bolnice slabo opremljene, porčujem da naprave koju džamiju manje pa će biti dovoljno opreme u bolnicama...........
Pokojni papa je zasluzio spomenik i treba ga podici , ali ovakav snobovski skup gdje se nadmecu ko ce vise novca istresti za tu namjenu je sramota. Pogotovo sto svi znamo da kad bilo ko od njih trosi , ne daje svoje vec nase novce. Sto neko rece i pokojni papa bi se postidio da ih vidi.
.....možda bi se i prevario po pitanju crkve i milodara........crkva je pragmatična i živi u realnom svijetu...............pa reci zašto onda crkva više voli konvertite nego dugogodišnje vjernike...............
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Legla kirija iz Zare pa Bake casti raju.
Ne vidjeh predstavnika Hrvata iz predsjednistva :-)