Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srebrenici mahom jedni te isti dobivaju donaciju posebno kada su u pitanju nepovratna sredstva i ova bolja sredstva kao traktori,zna se malo meni malo tebi...
Sad se govna sjete naroda u onom dijelu Bosne sto (SDA) u Deytonu proda cetnicima i sad taj narod koji je ostao tamo na prste mozes ih izbrojat i dalje trpi cetnicku torturu ...!
ovim ljudima treba pomoći,tu nema dileme.. ALI tajming mi ne da mira, da ministar hoda oko košnica, štale i bunara u fensi cipelama....
Jel to izbjeglice odlaze iz Sarajeva? :-/
U Srebrenicu je došlo toliko donacija da je svaki povatnik mogao imati, vjerovali ili ne po milion maraka, te donacije su išle svima, samo ne povratnicima, žalosno, ali istinito.
Jeste! I sada se PRED IZBORE prse sa ovih 8000 KM! Zašto je stala sa radom ona komisaja koja je ispitivala gdje su otišle donacije za povratak ????
Vjerovatno su neki vrhovni kriminalci koji su dijelili tu sadaku namjenjenu povratnicima između sebe zaustavili dalje ispitivanje. Ovako uzmu milion, a pred izbore daju 10-tak hiljada i misle spasili Istočnu Bosnu.