Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosanski podkruzaneri
_"Domazet: Bh. društvo i država su u zamci nedovršenih reformi" Građani odlično znaju sve to o čemu ti pričaš. Svi samo pričate, ali niko ništa konkretno ne radi. Zašto nisi ti bio inicijator ekonomskih reformi, za dobro svih nas? Dosadile su mi vaše prazne priče i preljevanje iz šupljeg u prazno. A vrijeme nažalost, neumitno prolazi li prolazi, a vi samo pričate li pričate. Svi sve znaju, a niko ne radi ništa. Trebao stranac narediti provođenje reformi? A vi svi prosipate pamet i bacate prašinu građanima BiH u oči.
Kada je uvaženi ekonomista Stojanović dao smjernice za ekonomsku reformu u BiH svi lizogusci stranaka na vlasti su se čovjeku smijali. Sada deset godina nakon njegovog odlaska iz Sarajeva je očito da je bio u pravu želio pomoći BiH. Obratite se sada nobelovcu Sax-u koji vam je poparu zamjenio.
Ante privatnik,vlasnik dionica u vise firmi,stara komunjara,pa nije niko budala,i on sad se kao brine,ma daj
Trazili ste gledajte