Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a hoce li odgovarati onaj ko je uveo slovenacke firme u posao.
Da su na vlasti nasa Stranka Za BiH i nas patriota Haris domace firme dobile bi q r a c do lakta
Hoće li dobiti radnici plate koje im duguje firma SCT-BBM?
Nije istina, njih je dovela medjunarodna zajednica koja je to uvjetovala na tenderima, to je bio uslov da dobijeko kredit za te puteve i ni jedna domaca firma nije ispunjavala uslove...
Niksicu gdje ti je Brat
Bravo! Vrijeme je da neko pocne preuzimati odgovornost u svoje ruke i da mogucnost nasim firmama da naplate dugove i preuzmu posao na domacem trzistu! Bravo za vladu i Nermina Niksica!
Komunjare sad vracajte dugove koje je napravio nas Necko Brankovic. hahaha a on po zakonu dobio apartman u Kranjskoj Gori SDA 4EVER
MI GRAĐANI 20 GODINA SE KUPAMO - DOK SE ONI REDOVNO \'EBU !!! ODMAKNITE RUKE OD BUDŽETA ... ODUZIMAJ IMOVINU OD LOPOVA !!!
Nije Niksiceva vlada sklopila taj ugovor, to je predhodna napravila...
Šta ba lupetate, kakvi porezni obveznici? Jeste li pročitali tekst do kraja? Novac će isplati JP Ceste FBiH jer su se oni naplatili iz bankovne garancije i taj isti novac zadržali dok nisu našli način na koji će platiti prevarenim podizvođačima. Znači banka je platila, a oni sad treba da gledaju kako to da izvuku od SCT-a, odnosno njihove imovine ili šta je već bilo obezbjeđenje garancije.
Pitas pogresnog lika....SDA zna ko je ugovorio posao :)
nema se ovdje sta prigovoriti Niksicu SDA i SzBiH su doveli Slovence, a ako nista Niksic je nasao nacin da se ovi nasi jadnici bar malo ispostuju. Iskreno, ma kako SDP zastranio i koliko gresaka napravio u ove dvije godine ipak se stvari krecu malo bolje i malo brze, al nema sanse da glasam za njih :D
To je taj dobri posao, koji je napravila sda, toliko dobar da je ostetila i drzavu i domace firme...
Domace firme koje je prevarila domaca vlast i politika,tako je trebao da glasi naslov teksta..Niksicu,lahko je placati dugovanja budjetskim parama! Ko je odgovarao za propali posao koji je vlada sklopila sa propalom firmom??? ti si sad ta vlada...daj nam odgovore..
Novac za obeštećenje se nalazi u privatnim vilama po Turskoj rivijeri, Poljinama, Baščaršiji ... Zna se imenom i prezimenom ko je odgovoran !!! NE DIRAJ U BUDŽET GRAĐANA (škole, bolnice, vrtiće itd) već oduzimaj imovinu i hapsi stoku !!! Branković, Hećo, Silajdžić, Jerlagić i ini kod njih se nalaze sredstva za pravljenje na stotiine bolnica, škola, puteva itd ... NE DIRAJ U NARODNO !!!
citajte sta pise: Prvobitnom tužbom pet domaćih podizvođača, koji nisu učestvovali u ovoj medijaciji, dobilo je 3,1 milon KM, tako da je ukupan isplaćeni iznos oko sedam miliona KM, za šta su sredstva osigurana iz bankovne garancije SCT-a koja je iznosila oko sedam miliona eura.
Tako dakle ... Štetu izazovu vukovi, a janjad plaćaju svojim kožama !!! Bravo !!!