Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko im će im k....c, kad sve šalju u KCUS. Njima ne treba jer i onako ništa ne rade. Vozači im ćevape u sanitetskim vozilima dovoze. Fuj
Manite se slikanja i trošenja para na aute. Respiratora nemamo, a od njih nam životi zavise. Lahko ćemo za prijevoz, mi smo socijalno veoma osjetljivi kao narod i svako će prevesti bolesnog. Ali šta ćemo za respiratore. Kupite KCUS makar svi po 1. Svaka općina to može!
Zar nije logično da su vozilo dali KCUS. Ovaj načelnik nije dobre glave. Pravi kloc!!!!
Čuj u DZ Novo Sarajevo? Ja tamo pripadam i NIKAD od njih uslugu dobio nisam. Kunem Vam se. Uvijek samo daju uputnicu za Opću ili KCUS. Uglavnom su me u KCUS slali. Naobudne sestre, munjene doktorice. Neljubazno svo osoblje. To mogu potvrditi svi koji se tamo liječe.
E čuj njima auto. Zašto? Da se voza penzioner Kulić ili? Dajte ljudi, malo ozbiljnosti!
Šta će im kad ništa ne rade? Bolje da su u KCUS odvezli. Sad sam gore, evo Hitna samo dovozi gore. KCUS treba opskrbiti, svi na kraju gore završimo.