Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Učenik sam ove škole i primio sam tu vakcinu, nažalost. Moje stanje nije kao kod mojih kolega, ali eto, osjećam bolove po cijelom tijelu, najviše u glavi, konstantno mučnina, pad koncentracije, nekada teško dišem... Nadam se da ako je neko ovdje nešto petljao i vršio eksperiment na nama, da će isti biti kažnjen.
ne znam jeste li primjetili da su vakcinisani samo buduci medicinski radnici, da li ih to pripremaju za nesto? Svaka slicnost sa stvarnim osobama i likovima u filmu je ,slucajna"
Sve je jasno - Imunološki zavod Zagreb...njih i njihova vlastita država želi ukinuti kolko su dobri....ove što uvoze vakcine od Imunološkog i truju našu djecu deratizirati pod hitno....
Nije ni cudo sta se desava kad je SDA za direktora ZZO postavila Crnkica. Bio direktor i predsjednik UO u mikrokreditnoj organizaciji prizma. Unistio firmu sa 300 zaposlenih doveo na manje od 100, blokirani svi racuni, u minusu 26 mil. i veliki mag sada vodi ZZO. Borac protiv korupcije, ha ha. Mora da ovaj komentar pisu njegovi za radeljasa, jer mu smeta.
Prvo kao jedan od roditelja djece koje je zavrsilo na infektinoj klicini da Vas malo preciznije upoznam. Nije vakcinisano 200 djece, nego 2 razreda Medicinske skole Bjelave. Radi se o IV-a i IV-b. Radi se o cirka 65 djece.Od tih 65 pomoc je zatrazilo 34 ucenika. Sinoc do 21 sat uprava skole je bila ma infektivnoj klinici. Znaci 50% djece je zatrazilo pomoc. Ovde se obmanjuje javnost. moja prica se moze provjeriti na infektivnoj klinici o broju djece primjeljen i o djeci koji su zavrsili zadrzani na lijecenju. Pojedina djeca su zadrzana i na intezivnoj njezi, ali je obrazlozenje da nemaju kreveta slobdnih Cijeli dan zovem skolu niko se ne javlja. katastrofa a ovo samo u Sarajevu moze bit. ovo da se ponovi. prvi podaci bilo 13, sad 11 ne lazite ljude
do jutra me ne bi iznenadilo da bude u izvjestaju 2 djece sa blago povisenom temperaturom
a gdje je podatak da je u domu zdravlja dio vakcina bio bez napajanjaa elektricne energije te je doslo do kvara 10 000 vakcina. To je pricano istim tim ucenicima napraksi.
Vrlo jednostavno: Samo pritisnite Radeljaša, predsjenika UO ZZO KS da vam prizna na kojoj ih je prijaci nabavio. Evo i drugi niz od po "10 najtežih godina zajedno" nam prolazi, neumitno stremimo ka "najtežem stoljeću zajedno". Ako nam iko od djece živ od vaših "vakcina" ostane.
U prijevodi, formirat će se komsija čiji zadatak će biti da se ništa konkretno ne utvrdi i da svi budu sretni i zadovoljni, na čelu sa štimačima tendera, ministrom i ostalima koji su dio te kriminalne karike.