Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanita je ozbiljan SDA kriminalac!
Prilika za Baketa da ne bude vise na Birou
Ja bih ovim putem pohvalio rad ovog doma, otac mi je ležao gore i što se tiče osoblja jako su profesionalni i susretljivi u radu.Čistoća je na zavidnom nivou i ono najvažnije je da su korisnici ovog doma zadovoljni uslugom i da imaju samo riječi hvale, sve je nanovo renovirano unutra kao što sam mogao vidjeti.
...
i ta osnovna je puno, pogotovo ako nije kupljena
S obzirom da sam dobro upoznat sa kriminalom doticne, ovim putem ću najaviti da će vecina ljudi biti primljena po nalogu Adnana Efendića, manji broj će biti njeni ljudi! Mislim na razne veze i štele! Svakako da ocekujemo kao uposlenici da se ovaj konkurs poništi, ili da se ponište rješenja o prijemu u radni odnos, ako i kada budu zasnovani, jer su isti nezakoniti!!!
Direktorica Sanita je potrošila više desetina hiljada KM u 2018. na putovanja i razne prezentacije, a pacijenti nemaju osnovne stvari za lučnu higijenu! Ona je u jeku izborne kampanje zloupotrjebila službeni položaj i pacijnte ... pisali su mediji o ovome! Očekujem od sadašnje Vlade KS da je smjene i nadležni prosesuiraju!!! Dostavit ću sve dokaze! Napokon da pravi dolaze na stub srama, nadam se i pred zakon!
apeliram na Vladu KS da što prije smjene Sanitu Alagić, klasični primjer sdoo personala, kafana, namotava, štela, smjeniti pod HITNO !!!!
Ona je u shemi sa svim uticajnijim sda kriminalcima, nadam se da ce ubrzo u zatvor!
yeben je ovo poso jarane,da je dobar nebi se oglas ovde nalazio
Kakvih državnih službenika? O čemu vi to?? Da ne govorimo da je oglas raspisan uz prethodno dobijenu saglasnost.
Nezahvalan posao za ljude na marginama.
Ne dao Bog nikome da starkeljama pere usrane guzice ko što Bošnjo mora po Bosni i po svijetu. Bolje skočit sa stola na kralježnicu pa da i tebi netko pere guzicu ko gospodinu čovjeku.
@BradavicaKacavenda Ma usran je to posao