Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost, SDA je olicenje koliko su ljudi u Bosni obrazovani i inteligentni.
Otiske prstiju ne smiejte uzimati jer su to lični podaci zaštićeni zakonom , a nečije prisustvo na izborima se ustanovljuje ličnom kartom i video nadzorom. ZAkonom broj lične karte provjeriti NA LICU MJESTA. Ukuca glasač broj svoje LK u mobitel i u bazi ako registrovan živ ali ne mrtav dobije broj tiketa za glasanje kojeg upisuje na glsački listić. Ukoliko mrtvi glasa kao u Stocu , POLICIJA DOLAZI po njega.
Erdoanov miting u političkoj kampanji koji je najavljen u Sarajevu vrhunac je gubitak suvereniteta BiH. Sljedeći je Putinov u Banja Luci. Kao da nam nije dosta i naših izbora, sada ćemo gledati neoimperijaliste i autokrate u vatrenim govorima ispod prozora na kućnoj adresi.
@crvenabagra Trebao si tupku objasniti da je ponavljanje majka znanja.
10 godina raspravljate o Izbornom zakonu, kako vas nije stid i dalje iste ublehe bacat stoko
Nemam ništa protiv da stranci pozovu na kolače parlamentarce BiH i objasne im zašto nam treba izborni zakon, kao što su im objasnili zašto nam trebaju akcize!
Dzaba trosak pravite,danas je Covic reko da se to ne radi u izbornoj godini
Znamo da se osim HDZ-a i Naša Stranka zvanično zalaže za različitu vrijednost glasa i da je prva stranka sa sjedištem u Sarajevu koja je odustala od jednakosti svih pred zakonom. Nevjerovatno, suicidno, za stranku koja se legitimira kao građanska.
Izbori i utrka Hrvata, Srba i Bošnjaka za fotelje od 7 hiljada KMova, ta KLEROETNOKRATIJA i lažna KONSTITUCIJA samo tri naroda=etnije a ne DEMOKRATIJA, je započela ali ja još imam 'išaret" da bude utrka građana, da bude i građanski izborni zakon, i građanski Ustav, do Oktobra?!
@KIKSOR Gledaj paša , ti fakat nisi glup , samo nemaš sreće kad razmišljaš.
@KIKSOR Vazda je do drugog