Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Režimski mediji po nalogu ministara i Aleksandra Vučića obavještavaju javnost da je na premijera Srbije izvršen pokušaj atentata!? Vučić je na konferenciji za medije rekao da su “veoma dobro organizovan” napad izveli navijači iz Srbije, pogodivši ga u usnu. Nekim čudom, režimski mediji, ministri i sam Aleksandar Vučić smatraju da je riječ o atentatu! Vučić može da bude ponosan pošto će on biti jedini premijer na svijetu koji je preživeo atentat na usne. Da situacije bude još smješnija, na usnama se ne vide posljedice atentata. Premijer se ne šali. Zaista misli da je na njega izvršen pokušaj atentata. Na pitanje da li se slaže da je u pitanju pokušaj atentata, Vučić je odgovorio da “nije mislio da su hteli da ga vode na ručak ili večeru”, piše Teleprompter.rs. Režimski mediji objavljuju “dramatični” snimak Vučićevih usana kako bježe od “atentatora”. Ne znamo da li bi se Abraham Linkoln, Džon F. Kenedi i Ronald Regan složili da se ovdje radi o atentatu.
Osudili napad na negatora GENOCIDA. Okej sto je ovo diplomatska izjava ali u sustini onaj vucic je velika hinja i nemoze mu se nikad vjerovati. Njegov cilj je ojacati Srbiju da bude opet sposobna napasti Bosnu, to morate biti svjesni...
Je li njihovoj vladi zao moje raje sto ih cetnici pobise? Jeste ali u k....
Učite Bošnjaci: 13. Jul 2015 Nepoznate osobe pucale su na tri srpske porodice iz Brestovika kod Peći dok su boravili na planini iznad sela, ali povređenih na sreću nije bilo, Negde oko 16 sati napali su ih, pucali iz puškomitraljeza jedno desetak puta rafalno. Deca su se dočepala šume i bežala oko 20 kilometara kroz šumu i reku. Oko 21 sat su stigli kući.
Hajde dobro je više sa njim! Pa šta sad svaka institucija posebno osuđuje? Imate li pametnijeg posla bolan? Osuđujem i ja vas koliko ste dosadni.
a rezanje 4c?? Kod nas bi već nekom p*avoslavnom popu virio krst iz analnog otvora, i tu ne bi stali, stali bi tek kad bi našli počinioca(e) i nacrtali mjesec i zvijezdu na sred čela, a preko leđa bi napisali KOSOVO JE ALBANIJA! Shqipëria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!