Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati se osjećaju majorizovano, ugroženi su
Ne podnosim borce protiv antifasista sto bi rekli neki..Partizan u dusi i antifasita po opredjeljenju,ali mi jednako smeta Husein Đozo,ptipadnik ss Hanđar divizije,koji je javno proklamovao kako je dobro poginut na Hitlerovom putu pa ima ulicu u Sarajevu.Nije samo on problem ima vise ulica u Sa koje trebaju reviziju ali se krece od svog praga.
@Krkanluknakvadrat20 👍
De ih prvo ukloni u sarajevu gdje ih ima puno vise od ulica do skola
@Jastadasta nabroj par
Koliko moraš biti ograničen da podržava fasizam i još imena ulica daješ po zločincima...daleko smo mi od europe ..negdje smo u glavi na kavkazu
Veliki broj Hrvata u Mostaru, a i dalje prema zapadnoj Hercegovini je žrtva politike koja im nameće vrijednosti poput ovog Francetića. Politika je da se potplacuju omladina i kroz fudbalske klubove promovira ustaštvo. Ne zna niko ni ko je Francetić ali je važno da se veliča fašizam, nažalost. Običan narod je sit toga, pogotovo starije generacije koje su više za normalan zivot. Poeni koje HDZ kupi preko ovakvih manipulacija su izrazajni pred izbore.
HDZ =UZP, je zlo za BiH i kočničar civiliziranom funkkcionisanju države.
Nabijem tu demokratiju ako moras zivjeti sa ustasama i cetnicima...
Največi zločinac je komunistički diktator Josip Broz Tito. Naredio je ubistva stotina tisuća ljudi bez suđenja. I danas glavna sarajevska ulica nosi njegovo ime.
da tako Bošnjaci odgovore oni bi blokirali sve moguće.oni rade tačno šta hoće i sve u inat.opet se žale.to se zove Hajvan.
Pretpostavljam, ne 'predpostavljam', novinaru lijepi.
Ustastvo im je tradicionalna kultura i nemaju drugu.
Neće brat na brata..USTAŠA NA ČETNIKA...NIKADA TO NEĆE IZGLASATI BRAĆA.
Ako koalicija čevorke izadje sa ovim problemima na kraj u tzv Herceg Bosni (na papiru ne postoji ali je činjenica) i RS-u, imaju moj glas. Bez rješavanja ovakvih pitanja i slobodnog negiranja ratnih zločina ne možemo naprijed.
neda to HDZ, šta vam je
Ma kakva smo mi svi stoka, treba na citavom prostoru balkana ulice oznaciti brojevima. Prva, druga, dvadesetšesta, sedamdesetpeta i nema ovih problema
Nisam znao da državni službenici tako loše žive. Baš me je potreslo to saznanje. Pod hitno ljudima izdvojiti lovu, neka žive k'o kraljevi. Oni meni i jesu kraljevi. Mi smo svakako "niđe veze".