Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva stepenica za sve ostalo u ovoj godini pred nama. Ocekujemo razumnost pri glasanju!
De zeleni napravite opet neki zastoj i problem kao i inace!
Predloženim zakonom, između ostalog, predviđeno je da Parlamentarna skupština BiH usvaja zakon o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH do 31. marta svake godine, a ukoliko ga ne usvoji, bit će realizirani tekući rashodi nužni za funkcioniranje institucija BiH, o čemu Vijeće ministara BiH donosi posebnu odluku. Valjda nece i ovaj put biti potrebe za donosenje posebne odluke o tekucem finansiranju.
Pa moglo bi se uhvatiti, ali ove zelenase... Oni su krivi za sve!!!
Razmatranje revizorskih izvjestaja navedeni na posljednjem mjestu :). Sto li, Boze!?
štrajkači trebaju na ovu adresu izači i nanu im naninu,,, i tako redom pa pofatat unutra I JEDNO MJESEC DANA IH PAZITI KO ŠTO ONI NAS PAZE GODINAMA