Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je o Zakonu koji stiti gradjane od koruptnih politicara koji rade samo u interesu svoji stranaka ?
Zalosno je koliko se ovaj narod laze i dokle se sve spremno ici sa opstrukcijama za ime vlastitih i stranackih interesa.
bravo srbi,samo opstruisite i nista ne usvajajte,jer i to je jedan od nacina da se polako odvajamo od federacije,polako ali sigurno
Politika koja dolazi pod palicom zelenih u cilju osporavanja daljih procesa... I glup to zna!
Niko nije rekao da nisu oni krivi, ali ne mogu oni uciniti toliko zlo, koliko nama mogu "nasi".... Uostalom, ne siri nacionalizam, nije mu mjesto! Ima boljih cetnika, od nasih muslimana!!!! To sta je po vjeroispovjesti ne diktira kakav je covjek, valjda bi to trebao znati!
Sve bi 'trebalo' da se nadje na dnevnom redu i o svemu bi 'trebalo' da se raspravlja, a oni samo akcenat sa svog nerada prebacuju na iscenirana prepucavanja...
ZOrro,ostavio ti je babo 2 marke dole kod kuhinjskog stola. Odi u internet klub i proguglaj malo o ISlamu pa pogledaj kako on uci miru i toleranciji za razliku od pravoslavlja ..
Nemoj sebi toliko "zora" davat,"strunit" cete se...