Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi iz SDA želimo da informišemo naše biračko tijelo da smo u 2017.g imali SDA koja podržava akcize i SDA koja ne podržava akcize , nadalje , u 2018.g. imati ćemo SDA koja je za novi izborni zakon i SDA koja je protiv istog ... tako da naš program obuhvaća i one koji su uvijek za nešto i koji su uvijek protiv tog nešto .
Mi iz SDA smatramo da je Bosna i Hercegovina u siromaštvu i pod nacionalističko-mafijaškim režimom. Bosna i Hercegovina pati. Umjesto da naša država uz ljevicu konačno krene putem uspjeha, mi smo postali zarobljenici desetak karijera ljudi na ljevici.Dok god je ljevica takva mi iz SDA ćemo moći vladati i pljačkati onoliko koliko god hoćemo. Selam Asim
Mi iz SDA smatramo da smo toliko opljačkali bošnjački narod kao niko u povijesti BiH , evo primjer šta se dešava u Foči : Zaspao Fočak dok je gladao TV. prilazi mu sin, skida naočale i kaže mami: - "da ne troši dioptriju".