Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa danas su sve ovo medjustranacke igre i prikupljanje bodova pred izbore, poenta je u tome ko radi u korist naroda i ne prima dzaba platu, a vidi svak iz prilozenog ko sta radi odnosno ne radi.
Vrijeme je da se zakon o JMBG prihvati.Ne moze u nedogled ici opstrukcije nacionalnih stranaka,koje za posljedicu imaju tesku situaciju za gradjane.
@Gaetano Odlicna edukacija za tebe u Fojnici,bas su te Konakovic i Sepic naucili kad i sta treba da napises...Hvala i Zukicu koji je sve to finansirao..
@Gaetano- kad pravis profile na klixu bar u trenutku registrovanja nastimaj IP adresu razlicitu, npr da ti je IP iz Angole posto se tako ponasas a sljedeci IP za profil koji koristis a kojim pljujes redovno SDP neka ti bude IP iz Burkine Faso....Covjece niko ovdje nije lud. Cao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosta je bilo nacionalisticki prepirki, stranaka koje svoju popularnost dobijaju na taj na taj nacin, sto je neshvatljivo nakon svega sto su uradili ili tacnije nisu uradili za ovaj narod, zato se nadam da ce se zakon o JMBG prihvatiti i da ce se djeca staviti iznad tih stvari, mislim da je krajnje vrijeme.
ovoj bagri treba smanjiti place na minimalac!
Nikada ne nazivajte vlast koju ste sami birali pogrdnim imenima. Mozete ih kritikovati,traziti da urade nesto sto vi zelite,ali nazivati ih 'bagrom' je nedopustivo.To mogu ja da kazem koji ih nisam birao,mada te pogrdne rijeci nisu sastavni dio moga vokabulara.
Još jedna runda, bazirana na nacionalnim i stranačkim interesima ispred općeg interesa građana, odnosno šansa da se dodvore glasačkim tijelima kao velike patriote etničkih skupina.. P.S. Interesantno je da će se Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prebivalištu i boravištu državljana BiH razmatrati po hitnom postupku, a ne u redovnoj proceduri, sjetimo se perfidnog pokušaj političkih opcija sa srpskim predzankom, da se ovaj prijedlog "progura na mala vrata"..
Demokratizuje se BiH,demokratizuje-svaka cast ! Jos samo kada bi se medjusobno pomirili i izvrsili ljudsko oprastanje jedni drugima, i javno se pokajali za grijehe u ime Boga i Alaha ,klekli pred svim zrtvama rata i kolektivno trazili oprostaj od Boga/Alaha .
Ja im licno svima oprastam, ali zaboraviti nikad necu!
Sta znaci-oprostiti a ne zaboraviti-To su parole koje samo truju ljudsku dusu .Nevine zrtve ne treba zaboraviti,a u njihovo ime treba oprostiti....biti zlopamtilo je najvece zlo za onog ko to zlo pamti a ne zaboravlja. Parolu-Oprostiti,a ne zaboraviti su plasirali osvetnici/revansisti a osveta i revansizam ne idu zajedno sa oprastanjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)