Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Političari se svakim danom zahvaljuju svojim glasačima štetnim zakonima za iste, porezima, nametima, umanjenim platama i penzijama. I vidi čuda, niko se ne buni, niko nezadovoljan, nema protesta, nema udruženja za borbu protiv političara, čak ni fb grupa protiv političara, svi studenti, radnici, penzioneri i ostali građani zadovoljni i sretni. Naš narod se okupi samo kad su u pitanju utakmice, koncerti, izborne kampanje, koride i vašari, a život ko yebe.
svaka cast !
recte mi jel ovo dobro il nije hoče li biti veće ili manje pemzije? ja nekontam ovo jer bi kliks trebo ljepše napisat da razumjemo
evo ti prijedlog novalicu: pobij sve penzionere i onda ce ti PIO fond biti stabilan
Bravo! Kako su krenuli neće im ni trebati PIO .........ovi koji su u penziji će umrijeti od gladi,ovi koji rade neće ni dočekati penziju,a omladina na birou neće imati šansu da radi.
Podrška hrvatski zastupnicima koji su spasili Muslimane penzionere u federaciji sigurnog pomora koji im je pripremio bošnjo Fadil radi spašavanja svoje guzice i cijele Vlade.
@munjaaa Bez zaposlenih 100.000 novih radnika nećemo bošnjama halaliti 4 milijarde opljačkanih doprinosa za PIO.
samo da ne bude do 70-te, pa u penziju, valjda i odapnem do tada
Pa koliko bi ti stavio?
@MulanLabe 35-40
ŠTA JE SAD MALOPORIJE STE GOVORILI PROTIV ONOGA ZAKONA SADA STE ZA
I jel zna neko sta ce sada da bude?
Penzioneri 75% Muslimana i 25% Hrvata će lagano umirati umjesto da budu se svi odjednom objese.
ma bravo