Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepotica i zvijer. Majkić glumi zvijer!
Bas ih briga sa svojim platama zive ko na drugoj planeti,nama ostaje samo da komentiramo.
Majkicka ko kornjaca, a spiric zivi mrtvac.
Mrljavi Bosic. Najveci blavor na politickoj sceni i lazni opozicionar. Kao predsjednik najjace, sada vec bivse, opozicione partije u Republici Srpskoj izgubio sve izbore. U zadnja dva izborna ciklusa potura druge kandidate (Tadic, Govedarica), jer ne smije sam da se kandiduje. Nikada nista nije preduzeo, nikada nista uradio, osim sto je uneo razdor u partiju iz kog nema povratka, a opet, svaki put ga pogodi fotelja. Teske li sudbine za blavora Bosica.
Digni se iz pepela kao sto put do sada sad s' mirisom ljiljana ljubavi moja
⚜🙋‍♂️
Ovi su više za odlazak na gerijatriju
Ovdje nije bitna sposobnost nego poslusnost.....
joj opet majkicka hahahahs
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima,srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
dusanko majkic vracaj peMzije...i placaj porez za onaj striptiz bar sto si otvorila kod sokoca...
Svi oni koji su najvise profitirali od nezavisnosti BiH opstruirajuci funkcionalnost iste i poricuci njen legitimitet. Svaka im cast kad znaju sta prodati glupim ljudima.
Majkicka ce da Bosnjama dize nerve uz Dodika
Ceka se meteor da padne na Balkan da ukloni ovaj usrani narod s lica planete, ili narode bolje reci...Molite se ljudi
znaci samo bosic moze da podrzava bosnajke...a bila su im potrebna tri glasa....bilo bi mudro da se u domu naroda napravi koalicija hdz snsd....