Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko pricaju i raspravljaju, da hoce bogodom krenut to pretvarat sve u djela.
E ova Krišto je baš delegatkinja!
Gospođa Švacka nema veze sa kulturom. A plata, što veća, joj je velika opsesija. Kao i njenom šefu, uostalom. Lova, lova i samo lova u sopstvene DŽepove i na račun naroda!
Šta oni raspravljaju o hemijskom oružju, imaju i oni i većih problema za dnevni red
Trebali bi uvest zakon o eutanaziji iznemoglih i napaćenih penzionera. a povećat izdvajanja za političare i pse lutalice. U ovoj državi jedino su zaštićeni psi i političari oligarsi.
pa oni moraju svoje plate uskladiti sa inflacijom....sta je tu cudno ...uzmite od penzionera da ih se sto prije kutalisemo :)))))))
O čemu oni raspravljaju mamu im kretensku hebem svima !!!
O cemu oni, o svojim platama. E *** sebi mater onaj ko glasa za bilo koga od ovih sto su zadnjih 20godina na vlasti
I o hemiskom oruzju, kao da smo Sirija !!
...oni su sami o sebi hekijsko oružje...trovači...