Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH: Državljani Srbije povezani sa vehabijama 21. maj 2010. 17:26 > 17:27 Državljani Srbije Jasmin Korać i Milutin Sretenović uhapšeni su danas na području Tuzle i dovode se u vezu sa članom vehabijskog pokreta u BiH Maksimom Božićem, koji koristi ime Abu Muhamed, nezvanično saznaje Srna. Portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić rekao je Srni da će nakon kriminalističke obrade biti odlučeno da li će uhapšena lica biti deportovana u Srbiji. Hašenje su, po nalogu Tužilaštva BiH, izveli pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu i Službe za poslove sa strancima BiH. Iz Tužilaštva BiH ranije je saopšteno da su na području Tuzle danas uhapšena dva državljanina Srbije koja su bliska vehabijskom pokretu i da se nad njima provodi policijska obrada. Prilikom hapšenja policija je kod njega pronašla naoružanje i eksploziv. ZASTO JE TUZILASTVO BIH-E NA CELU SA BARASINOM ODMAH ISPORUCILO OVE SRPSKE TERORISTE SRBIJI A NE SARAJEVU NA ISPITIVANJE?
OVIM SVIM ZAJTJEVIMA KOJE SAMO TRAZE I DOPUNJAVAJU ZA UKIDANJE VIZA BIH-i EU-A PLANSKI JACA GENOCIDNU TVOREVINU A RUSI DRZAVU BIH-U, PLANSKI PO DOGOVORU SA NAZI GENOCIDNOM KRVOLOCNOM SRBIJOM POLAKO UZIMA POLA DRZAVE BIH-E KOJU CE PREPISAT SRBIJI! A VI SLIJEPI BOSNJACI JESTE VISE NEGO GLUPI I SLIJEPI KAD STE DOPUSTILI BRATU GENOCIDASA KOJI SU UCESTVOVALI U UB-IJANJU BOSNJACKIH CIVILA U SREBRENICI SPIRICU DA TI UPRAVLJAJU DRZAVOM i NASTAVLJAJU RUSENJE I UNISTAVANJE BIH-E A TIME I TEBE I TVOJE DJECE!
POD HITNO SVI KOJI SE OSJECAJU BOSNOHERCEGOVCI, VOLE SVOJU DRZAVU I PRAVDU 11-ohg JULA GRADJANI TRAZITE DA SE GENOCIDNA TVOREVINA JAVNO PROGLASI \" GENOCITET ENTITET\" PRED SVIM DOMACIM I MEDJUNARODNIM INSTITTUCIJAMA! TRAZIT DA CIO SVIJET PROGLASI KGENOCIDNU TVOREVINU \"GENOCITET ENTITET\" NA 15-J GODIDNJICI GENOCIDA BOSNJACKIH CIVILA U SREBRENICI! \"\"\"PROCIT ATI TU DEKLARACIJU JAVNO U NEDJELJU PRED SVIMA KOJI SU DOSLI PRISUSTVOVAT UKOPAVANJU SREBRENICKIH ZRTVI! \"\"\" TRAZIT DA JE POTPISU SVI KOJI SMATRAJU DA GENOCIDNA TVOREVINA NEMA LEGALNOST POSOJANJA JER JE NASTALA NA GENOCUIDU! ZAHVALJUJEM SE AMBASADORU USA GOSPODINU CHARLSU ENGLISHU ZA SVU PODRSKU BOSNI I HERCEGOVINI! BiH-M VLADAJU DANAS MONSTRUMI SRBI KOJI TERORISU BOSNJAKE NA CELU SA NiKILOM SPIRICEM KOJI JE PRAVI TERORISTA SA ANOM TRISIC BABIC I MIJOM KRESICEM, DODIKOM I BARASINOM KOJI NE HAPSI SRPSKE RATNE ZLOCINCE MONSTRUME KO I NAJVECEG KRIMINALCA U BIH-I MILORADA DODIKA!
Realno, sta ce im nasa bijeda? Primili su 1992. puno nase fukare zbog koje danas imaju problema, samo fali da im dodje jos 2 miliona bosnjaka koji ne postuju nikakve zakone.
Cirkus se nastavlja ... opet ispunjeni neki uslovi pa do sad je bila prica da smo odavno sve uslove ispunili he he he Nikad mi necemo dobiti bezvizni rezim nece Evropske zemlje rizikovat sigurnost svojih gradjana pustajuci nas medju njih ...
elvira ljiljo, mosh zijevat ko mrena, ucero ti je tvoj fikret do kraja, zivota!
cuj kuje, nisu oni krivi sto jedan od naroda ne moze nigdje putovati.. nego ko, serrendam ti se u usta fasisticka, kkravvettttinno
Dzaba ste usvajali. NEMA liberalizacije viznog rezima sve dok se na 24 posto teritorije BiH pruza otvorena podrska terorizmu