Jučer protiv bili SBB i SBiH
0
Dom naroda danas potvrđuje Prijedlog budžeta BiH
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slozna braca kuce grade ::::::: napred konstr. narodi BH Srbi, Hrvati i Muslimani; kako nas nazvase na BBC-u nedavno ::::::::
Nas iz S.D.A i Stranke Z.A B.I.H zaboli ona stvar za budzet,jedva čekamo večeras novu godinu da se ludo i nezaboravno provedemo,prvo ćemo do L.a.k.t.a.š.a otići tamo nas čeka nas brat Mile a onda idemo put Los Angelesa,dcoumili smo se da li da idemo tamo ili na Maldive i prevagnulo je ovo,hajd Mile reče kaze imam tamo neku rodicu za H.a.r.i.s.a i tako,uglavnom bit će nam super a vama sirotinjo zelimo eto da se i vama šta nadje u kontejneru za novu godinu,ima ba svašt ai po kontejnerima bas neki dan baci oko onako slučajno ima svega,covjek da se udubi mogo bi svega naći nebi moro kupovat podmjeru i zato zarovte danas pa nek su večeras trpeze pune ako B.o.g da,pozdrav od nas i jedva čekamo 2012 da opet glasate za nas,pusa
E sad rahat mogu tražiti kredite od MMF i WB.......
samo kes srbina spasava
oni samo rade po svome a mi isto tako samo gledamo :)
IMAL IKO NORMALAAAAAAAAAAAAN??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????