Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za zskon o pusenju u zatvorenim prostorijama dodem negdje u restoran sa djecom da jedem za dve minute dolaze dva krkana i krkanka vade cigare i puse hebe im se sto imaju djeca do njih i sto ce nekom unistit zdravlje. Udru šabane po dzepu.
kakva prevara sa ovim PIO zakonom...svi naredni penzioneri ce imati manju penziju za minimalno 30% zatim penzioneri sa najnizom penzijom nece moci raditi dodatno zanimanje i bice osudjeni na minimalnu penziju ili obustavu isplacivanja penzije dok se bave tom djelatnosvu...ljudi koji budu radili 15 ili 40 godina imat ce istu penziju..buduce penzije nisu fiksne ali to je predstavljeno u smislu kao da ce se penzije povecavati meedjutim to znaci da ce se ona i smanjivati ...
SVI MEDIJI SU IZMANIPULISANI OD avaza do klixa pa do ftv i bht PREDSTAVLJAJU OVAJ ZAKON KAO NESTO POZITIVNO IZBJEGAVAJUCI DA KAZU ISTINU!!!
tipični političar uvijek izbjegava pravo rješenje.
jeli se zabrana pusenja i na ono odnosi...ne kontam
Novi dan novi nameti
napusite se svi kojima smetaju pusaci i do kad ce trajati diskriminacija pusaca
https://youtu.be/YppkxALaIyc
poserem se na dom naroda
Danas je najbolje za sviju ne prihvatiti ponuđeni PAKET Zakona, jer ko zna, može u njemu biti i bomba koja će vas raznijeti.
Samo da zabrane pušenje
O vaznim zakonima -zabrana pusenja😂😂😂
PIO doprinosi zabranu pusenja igre na srecu.Kad puno tacki dnevnog reda ubacis u mikser tako nekako ispadne
kako mirno rjesiti radni spor sa poslodavcem u ovom stanju polu anarhije?
@LijepiMeho Nije jarane anarhija.Agresivni kapitalizam sa tendencijom da gazda moze svalerki makar jacuzzi napraviti da odmori kosti posle karanja.
@Milokliz1 kolega, kapitalizam funkcionise u sistemu neovisnog i efikasnog pravosudja zato se na zapadu poslodavci boje tuzbi i dobro paze kako ce se ponasati prema uposleniku. kod nas je polu anarhija jer samo jednom plavom kovertom imas pravosudje u svojim rukama i tu je gotova prica.