Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo, Bake ce pobijeci kod Erdogana, Dodo kod Putina, Fahro u svoje rodno selo, Covic malo do Hrvatske obale, to ce biti kud koji mili moji 😅😅😅
Neće niko nigdje, svi oni ostaju samo će morati da se tale sa demokratskim izaslanicima, mi ćemo biti donji preko novih dažbina, već kreće sa akcizom na benzin!
@Trulex ajd ne seri pederu sa balijskom terijom zavjere
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
a zašto plaćamo ove naše uhljebe platama većim nego u sad-u.
Mušinović Podžića (presjedavajući komisije) pita 2 pitanja, a mišljenju Majkićke (članica komisije) piše čitav elaborat. Aferim, E. Mušinoviću!
Cuo sam iz pouzdanih izvora da su dosli Mulder i Scully,jer smo im mi najveci X-file do sada.
al je majkic i dalje ruzna ko' da joj je otac kvazimodo
idemo u rikverc !
ma ljudi ce mozda doci da pomognu oko istrage, ali nece oni hapsiti niti osuđivati. To ce i dalje biti na nasim vlastima ( policijske agencije, tuzilastvo i sudovi) a svi znamo kako se oni ponašaju kad je kriminal nasih politicara u pitanju. Drugim riječima.....tresla se gora..
Amerikancima je jasno da nestabilna Bosna i Hercegovina odgovara Srbiji i Rusiji da bi isti mogli nastaviti sa upletanju u unutrasnju politiku i samim tim sa destabilizacijom regiona. Ovo nije nikakvo nametanje demokratije, vec podizanje na noge jedne oslabljene zemlje. Tako da im se mozete samo zahvaliti za njihov rad.
E pa nka im se ruke pozlate i da pohvatajusto vise visokih lopova i kriminalaca koji nam odredjuju dane i noci, od svetog trojstva do policije i sudija. Sve pomesti jednom velikom metlom.
Ahahahahaahaahaahh Boze oprosti ove Majkić kakva je...
Bit ce to nesto novo za amere
Smijao bih se na sve ovo , ali ne mogu od muke. E jesmo telad!
jer još trava nije nikla đe je stala američka čizma. OJHA!
Vidi Majkicke. Ko rasna krmaca za priplod.. Buci buci
Ma kakva korupcija i kriminal. Yebe se Amerima za tim, oni vole da ovdje zavlada siromastvo. I 90 su pomagali na isti nacin kao sto ce sada. Jedino ne znam ko ce biti donji, sve zavisi ko ce moci da se sto prije uvuce u huzicu.
Kakvi god da su ovi što dolaze gori nikad ne mogu biti od ovih koje imamo sad.
Dosli ameri da uzmu tal od kakira