Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E drzavo moja sta ti dusmani rade !
Zamisli ovako da je u Hrvatskoj uradila, pa mrak bi je progutao ali kod nas radi ko šta hoće...
Dotična je zaposlena u FBiH jer ju je neko iz RS-a tu u dogovoru "sklonio", a kao kompenzaciju je isto tako neko sklonjen otprilike u isto vrijeme u RS. Sve je to kompenzacija i zbog toga kad se to završi niko neće da miče budale kao nju jer treba da leti još neko pa se svašta toleriše, do određene granice jer kad ovi umisle da su dodikova i izetbegovićeva djeca i unuci onda na kraju dobiju nogu od "svojih" i nema im posla nigdje.
Jedna od najodvratnijih osoba sa kojom sam se sreo kroz život. Gospođa ima zabranu rada u RSu, a kod nas je vrate na posao. Stidite se vladajući organi "grada" Gradačca.
A sta vise da ocekujemo kod nas, kada javno Do Dick izadje i negira genocid, negira drzavu BIH itd. Oni hapse sitnu buraniju da se ima o cemu pricati, umjesto od glave da se krene.
OTKAZ
Pa vala baš, čuj na poslu nositi zastavu Srbije! I ja da vidim kolegu da to nosi, prepao bih se. Još pogotovo ako je kolega Srbin.
Čekaj, ova bukvalno krade već 10 i kusur godina. To svi znaju. Ali je frka oko zastave? I treba nas krasti.
najurit'
Da se ne daj boze zove Edina ili Fatima ne bi mogla nastaviti djelatnosti.Sada ce djeca drugih vjera proci kao mala Dzena! Samo u BiH! Kako se zove direktor Doma zdravlja?Pisem clanak na stranom jeziku!
Kad odu raditi u EU ništa ne smeta
gledaj drobare njoj krmetina iz ociju viri
A iz guze brabonjke moras stemaljom razvaljivat .
I onda kazu sto ljudi hoce samo u drzavne firme,evo i ja sam mislio kad ode Sda i Bakir bice med i mlijeko jer sam glasao za Nip i onu malu Arijanu i isao na proteste,ali sam se prevario jer oni to isto rade i zaposljavaju samo odabrane ljude i iskreno razocaran sam sto pored nas koji smo bili ovdje u ratu posao dobijaju oni i njihova djeca koji su bili pobjegli u ratu.
Doktorica za muljažu, krađu, nacionalizam, NEMA ona vise veze sa medicinom,a nasi glupaci koji su je primili, zaposlili i ponovo primili, treba ih javno osramotit
Što. Neide u Srbiju da radi sta će tu
Zato jer ju je ti "postavilo". Za neka neodređena pojava koju iz nekog razloga oslovljavaju neodređeno jer im je taj ko im je sredio posao rekao da ne pričaju mnogo i ne govore ko ih je tu doveo i kako. "Mene je tu postavilo" - društveni fenomen Balkana.
Trpi i suti, kad ne znamo bolje
U uvoj državi može radit ko šta hoće osim Bošnjaka ... :)
Popišati govno debelo i mrš u srbiju!
Bivsi direktor ove ustanove je primio kada mu je ona dala novac da je primi na tu poziciju. Na nju se zali kompletan Gradacac, ali niko ne radi nista d aje smijene.