Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazite i 5000 .. kad mogu ministri glupi imat, sto ne bi hirurzi imali
Valjda će im sada biti dosta,a i nama će biti lakše, neće uzimati MITO više
@vagabundo1976 mito pacijenti samo giraju ljekarima, poznata je izjava jednog sarajevskog hirurga "Nikad nisam trazio, ali nisam nikad ni odbio.."..toliko o tome.
Bravo za ljekare,nek ste pokazali nepismenim političarima na kantonu koji su svi redom zavrsili kvazi fakultete u Brckom,Travniku,Bijeljini da ne mogu protiv intelektalne elite!!Svaka Vam čast!!
A jeste svi mangupi kad je pisat i preko portala, a kad trebas doktoru userete se sve do jednog. Prvo što te boli, drugo iz poštovanja prema doktoru, a treće sto jaucete ko pi..., a najviše vi sto pišete protiv njih. Ljudi svoje ganjaju, nek ganjaju kad nemaju političke podrške. Ja znam da su meni pomogli, a Boga mi nijedan političar mi nije pomogao. Neka ih.
kad se ide automehanicaru ne zali se samo se izvali pola milje i pitanje jel radi