Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise se ne obazorati na njihove pozive upomoć
da su kakvi ne bi bili tu gdje jesu
Malo zagusti i odmah kukate,a zamislite kako je narodu svaki dan,mamu li vam vašu...
reko sam da treba veterinar kakav doktor ovo je neki jazavac ,strahorac ,mis mekinjas
Slavuju poruka: Sarajevo nije Banja Luka pa da se kamenuju ljudi, ubijaju, gore autobusi gostiju itd. Za plate koje primate i ništa ne radite, nije na odmet malo "prpe" tek da se podsetite da narod koji vas je birao postoji. Šta nama stranci imaju da kažu???
slavuju treba cekic u glavu da prestane za*jebavati ovu drzavu I njene gradjane ,kakav crni doctor.
E glupa Bosno ništa i ne vidiš. Propise o JMBG -a iz bivše Yuge od 1976g. još niko nije mjenjao, jer su po standardima EU. Sve i nove države od Slovenije do Makedonije taj ID broj izdaju na isti način po istoj metodologiji i procedurama od kad je uveden do dan danas i svuda ima i 13 cifara po istoj šemi: ( DDMMGGGRRBBBK), DD=datum, MM=mjesec. GGG=godina rođenja, RR=republika- grad-regija, BBB=spol, i K= kontrolni br. Ko je zeznuo glupu BiH da ovo, pored svih problema sad menja, i zašto OHR i g.INCKO to dozvoljavaju i ne reše u pola minuta, a One koji su to pokrenuli i poslali nalog Matičarima uhapse, to je drugo pitanje. Beograd politika i Dodik su OHR i g.INCKA tjerali iz BiH. Sad mu sigurno aplaudiraju, jer postoji veča šansa proglasiti Sarajevo teroristima sve sa bebama.
Ja sam ružan jbg al kad ovu bindu vidim crknem od smijeha oca mi mog!
Ne moze da spava u zgradi parlamenta, nije ponjeo svog medu sa kojim inace spava, pa pokusao da se izvuce :P
Nema se šta lobirati. Svi su već odavno kivni na vas.
šojiĆu care štampaj nam pare hahah
Šta je, radi guza ko meduza !?
Žuti slavuju za foliranje
Nahranite opsuma hranom za puhove!!!
prije ce farmeri izaci akoboga
nek zasvira harmoniku hahahahaha
kada naser u kravicu dodje...
vidi ga kakv je isti GARGAMEL