Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka neko javi Đokoviću, možda nije ažurirao bazu o dešavanjima nakon bombardovanja od strane ujedinjenih sila protiv nedužnog naroda u Srbiji.
kad su im doktrori ovakvi monstrumi sta ocekivati o zadojenog pijanog cetalja
I ovaj clanak je kao i vecina napisan populisticki... nedostaju vazne informacije i usmjeren je na reakciju i agitovanje a ne na informaciju. Veci dio clanka je komentarisanje a ne pise jel hecim sam priznao ili su ga ovi iz SIPAe priveli mucili ispitivali isl... Ali sve je to manje bitno, vazne su reakcije i statistika vjernih komentatora... eeee koji jad, propade nam drzava a ne vidimo, seli svjet u Njemacku ko na ahiret
Hipokrat se okreće u grobu ko mu je položio zakletvu.
Uvijek isti.
Komsije srbi nije im malo sto su ubijali nego kriju kosti, jos doktor
De vi budalu malo pod ključ, jer ako on misli da tu nije ništa sporno onda stvarno imamo posla sa budalom koja nije za civilizirano društvo.
Jadna i bolesna nacija.ovo ne zasluzuje da se tretira kao ljudski rod..Njih bi ovako skupa najbolje bilo deportovati negdje u sibir da niko za njih ne zna.Balkan bi bio daleko ljepse mjesto bez njih.
Javna je tajna da su posmrtni ostaci koristeni za sprdanje sa istim, kosti su iznosene po sijelima, rostiljima, slikavali se sa njima. Isto kao sto su u videoteci drzali kasetu sa strijeljanjem Srebrenicana od strane Skorpiona. Iznajmljivali i nosili kuci da gledaju. Kad je prvi put pocela da se u Brckom siri prica o skeletu, lik ga je zakopao u dvoriste, i sve se zaboravilo. Prica kako je skelet koristio za operacije je laz.
Doktor?! Šta li su spremni uraditi oni bez škole?
Bolesnici, nema druge riječi
Monstrum.
boze sacuvaj.
Doktor Mengele, objesit ga za muda neka, se na njemu izučava etika i moral, budaletinu na psihijatriju.
Doktor Mengele, objesit ga za muda bega, se na njemu izučava etika i moral, budaletinu na psihijatriju.
Vjerujem, da ovi što pucaju minuse na komentare su samo botovi iz rusije. Ne vjerujem da su to naše komšije...