Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sprem te se sprem teeeeeeeeeeee joj majko mila zasto me rodi na balkanu :( koji likovi i reprezenti na sve strane nema veze bila to federacija ili rs.
Nek komsiji crkne krava! To je glavno obiljezje naci politika u BiH a sve vise i institucija. Malo cudno zvuci oglasavanje HO u svezi ovog spora. U stvari malo puno cudno zvuci. Toliko cudno da se da pretpostaviti da HO radi u interesu RAK-a u ovom slucaju...Nesto tu dismr Dizdarevicu & Comp.
prc ceto prc............valja platiti a ovo vam je ovaj ceto u punom izdanju http://www.youtube.com/watch?v=iAkjy3zd_5k