Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodik nije zadovoljan pa nisu zadovoljne ni zvjezde granda dodikovim vokalnim sposobnostima pa nikom nista
A šta nas briga koliko je muslimana u Federaciji. Ja vam žellim i 99%. Pozdrav iz Republike Srpske.
@JezikVlaskoSkutorski Ti si nešto fulao. Vas, što u Turskoj, što u Bosni, ima preko 70 milijuna...
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Za popis stanovnistva se pita DRZAVA a ne neki tamo entitet. EU pregovara sa BIH a ne sa nekim tamo lokalnim jebivjetrima i zajednicama opstina.
Pozdrav svima; Zabranjeno vam je bankarstvo, ne možete se izvući finansijski. Će vam pomoći da ostvarite svoje snove i projekte, sam te sa priliku zajam novca u kratkom i dugom roku od 3% kamata. Od 6000 € do 7.000.000 € za sve ljude koji mogu otplatiti. Za više informacija kontaktirajte me poštom: ( [email protected] )
Pozdrav svima, Vi ste u finansijskoj potrebi da ostvarite svoje životne planove. Nemate resurse za ove projekte, tako da vam ponuditi mogućnost da dođe do pozajmljuju novac ovih projekata. Od 10.000 do 7.000.000 evra za ljude koji mogu da otplaćuju, uključujući i stečajne kompanije. Evo moje poruke: ( [email protected] )
Ponuda zajma novca u svakoj sigurnosti za ljude u hitnoj potrebi. Od 10.000 € do 7.000.000 € za sve osobe koje mogu otplatiti u kratkom roku. Za više informacija, ovdje je moj e-mail ( [email protected] )
Zdravo, Ja sam žena koja nudi novčane kredite ljude kojima je potrebna i mogu da otplaćuju u razumnom roku. Od € 10,000 do € 7,000,000 za sve ljude u hitnim potrebama. Za više informacija, ovdje je moja pošta: ( [email protected] )
Pronađen je dupli unos aJa sam nemačka poslovna žena koja nudi zajmove novca ljudima kojima je potrebna, uključujući preduzeća koja su u finansijskim poteškoćama. Ja daju kredite od 10.000 € do 7.000.000 € za sve ljude koji mogu otplatiti u razumnom roku. Za one koji će trebati kredit, tako da ne ustručavajte se kontaktirati mene na mail: ( [email protected] )
Jašta, vaziće za Evropu crkvena krštena knjiga od Kačevande!
svaki komentar je suvišan... ništa novo iz pc
cisto sumnjam da su tacne!
Ko je RS, republika srbija, to je neka zvanicna intsanca za osude. A neka druga rs nisam upoznat da ista moze sa tim.
Hoće Dodik na papiru da mu se prizna etničko čišćenje...ne znam šta se buni, popis je svakih 10 godina, ako mu nije sad prošlo, proće za 7 godina....
ovdje nije problem koliko ima Bosnjaka, Srba i Hrvata...moraju pronaci nacin kako da falsifikuju rezultate i time prikriju stvarni broj onih koji su se izjasnili kao Bosanci i Hercegovci...pojebat ce im shemu jer tzv. ostalih 'Bosanaca i Herc. ima vise nego Hrvata
MMF rule the waves!
Fala ti boze da se i to zavrsi, bravo Jukicu, a vi gospodo iz rs htjeli ili ne prihvatice te zvanicno sve u vezi sa popisom.
Evo sta ce biti? Prvo "nebeski" cigani satra se lazeci fora svi smo krivi za rat,pobili su carsije cijele na foru,budili ljude u zoru komsije i klali ih a dan prije su garantovali kao komsiluk je najpreci,najveci cigani ne balkana nego evrope i lazovi prefirgani sa izmisljenom istorijom! Kako je posteno na pravdi Boga bratit se sa nekim pa ga klati sutra dan,satrali se ubijajuci gdje god ste mogli i opet ovih drugih ima vise ...pa vi ste stvarno neka losa ciganija jedino vam je laz "nebeska" pa i u borbi cim je narod malo dosao do oruzja poceli ste bjezat...mene bi bila sramota bunit se i pricati nesto posebno brisati ljude kojima ste sve pobili i oteli... Nebeske dzukele i prefirgani lazovi ili ti cigani