Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj zemlji niko za ništa nije nadležan.
Svi su nadležni da prime platu, koriste bolovanja i godišnje odmore po zakonu, dobiju kredit on-line aplikacijom jer su u državnoj službi i sl.
@haos1 Smijeniti direktora “Inspekcije zaštite od požara” jer ne radi svoj posao. Ako to ne pomogne, ugasiti tu instituciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta se moglo ocekivaio od seljadije koja se u ratu i poslije rata doselila u Sarajevo,pa nisu se oni grijali na plun i ostala normalna sredstva u svojim vukojebinama,neko onim sto su imali,nema drva,ima guma i opanaka.Jos malo pa ce oni parkove da ciste paljenjem vatre kao na njivi.To se desava kada odu ljudi iz grada a dodje seljadija iz brda Srebrenice,Bratunac itd.Evropski Teheran,proizvod porodice Izetbegivic.
@1dis - "bolan ti na selima nemas kontenjere i nes naci smece". Zato sto je u obliznjim rijekama i sumama. :)
Seljak je čovjek koji radi seoske poslove ili živi na selu što samo po sebi nije problem niti je tu išta loše. Papak je čovjek koji sa sela dođe u grad i svoje seoske navike nameće starosjediocima a ne prilagodi se postojećim pravilima ponašanja kada doseli u grad, e taj je problem. Seljak koji se uklopi nije...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
JADNA OVA ZEMLJA BOSNA SA OVAKVIM NARODOM.
Pitam se pitam. a što se lože gume i smeće? Dragi građani sarajeva, skupote gomilu starih guma i zapalite ih pred predsjedništvom, pa da vidimo hoće li se đubrad pokrenuti!
Ne možeš proći kroz Sokolović Koloniju od smrada gume. Da ima volje, lako bi se pronašli zagađivači, samo za smradom naprijed
A zaboravili ste da se lozi i stara stolarija puna farbe, plastike i silikona i čega već. Znam tipa bavi se zamjenom stolarije, a staru jednostavno loži. Ima kuću na dva sprata fina kućera, ne treba mu, ali loži stolariju i truje ljude.
RURALCI izdominirali!
Kakav narod takva vlast .
@dasamznao2 kakav narod takav i zrak. otrovan, jako nezdrav i u 3 PM ;)
Kest eto obicni gradjanin lozi gume. Haj ne serite zivota vam...
Komšo bolan, pa što ložiš automobilske gume??? Ma ja ti slavim Petrovdan, ali eto ove godine u ljeto bio u Njemačku na bauštelu, pa nisam stigao zapalit', pa reko' ajd sad ću tuć' preko zime! Ako, ako komšo...valja ispoštovat' sveca, samo ti loži!!!
Moze na internetu naci kako da se javi redakciji Klixa a nemoze naci broj da prijavi zagadjivanje. Zesca mahalaska prica
mozel ikad kakva pozitivna vjest, molim vas
..vec nekoliko mjeseci gori deponija u krupcu,nadomak ilidze..dim i smrad koji dolaze sa te deponije su nesto najodvratnije i sigurno najotrovnije za sve nesretnike koji zive nizvodno..na deponiji cak radi neki lik recikliranje guma,bez ikakvih filtera ,a sve to na 10 metera od rijeke željeznice....nek zadnji izgasi svjetlo
Slučaj treba prijaviti Komisiji za određivanje komisije za određivanje nadležnosti za angažovanje stručne komisije u Uredu za komisije Federalnog ministarstva za komisije svake treće srijede od 8:00 do 8:05 :)
I ko uvijek se na vladu. Bacali vlada smeçe po rjeci? Palili vlada smeće pored puta? Baca vlada svaśta u peć? Stavlja vlada djecu nevezanu u autu i bez sjedala. Vozili vlada pijana Vozili vlada bahato? Hajde ba pustite to.
@Sinergija. Ima logike. Ali pazi jednu stvar. Nije bitno odaklen je neko ako nema kukture ni obraza. Ja sam gradsko djete ali takozvane gospode su śupci veliki.nekulturno bahato prljavi.
Kakav narod taka drzava. Ja neznam kako mnogi misle u evropu nekad sa takim ponaśanjem. Pa ni osnovne kulture obraza mi nemamo u bosni. Niste bolje ni zasluźili.