Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija i Hrvatska su Dejtonski sporazum potpisale u ime zaraćenih strana koje su kontrolisale. Mogu samo pokušati garantovati za sebe da nas neće opet napasti.
@BulevarStarogDvora šta imaš braniti kad neće niko napadati. Ne znaš argument odbraniti kamo li nakvu teritoriju ne provaljuj se
Ne bi uzeo Sarajevo za džabe da ga nudiš hahahahahaha a 4 godine ga pokušavali osvojiti, čak i prigradsko naselje Lukavicu preimenovali u Istočno Sarajevo da bi se imali čime hvaliti - kao, gledaj, osvojili smo dio Sarajeva. Naravno da bi ti dao 10 najvećih gradova u RS-u za jedno Sarajevo, jer je jače i ekonomski, kulturološki, i po broju turista nego čitava RS, i po svakom drugom mogućem parametru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E alija sta potpisa unazadio si nas 100 godina
Pa sto nas Bakir stalno brani.!
Ni jedan od troice potpisnika nisu zivi taj sporazum vise I ne vrijedi niti ima smisla da BiH suverena drzava nesto potpisuje sa hrvackom I srbijom o svojoj sudbini. BiH treba izmjenu novo uredjenje I baciti taj nakaradni I nelegitimni sporazum. To isto da se ja sa komsijama dogovaram sta cu raditi u svojoj kuci haha smjesno!!
Kad tad će se morati mijenjati jer ovo sa entitetima i kantonima ne funkcioniše najbolje. Bila je to privremena mjera dok se ne uspostave zajedničke institucije države i sada kada ih imamo treba sve ostalo ukinuti i raditi na njihovom funkcionisanju po evropskim standardima.
Hrvatska i Srbija pokrecu pitanje BiH da bi skrenuli paznju sa jada i bijede kojom su zabavili svoj narod i drzave. Opet kazem, nisu ratovali kao mi, a u katastrofalnom su stanju. Da se kod njih vodio rat kao kod nas, mislim da se nikad ne bi oporavili!
kako to da uhaviza prosječan ćetalj,nadprosječni , svjesno to proklamuje da bi imao veći broj pristaša, bez mozga...
Sporazum je držati narod u toru i angažovati jeftinu radnu snagu uz seču šuma kupovinu jeftinih sirovina i skladištenje nuklearnog otpada a obzirom ko je potpiso i ko je svjedočio, svi u istom loncu sirotinja neobrazovana
garant sa ovakvom ustavom .nije lijepo biti srbin u fbih kao ni bosanac i hrvat u rs.toje ziva istina
Kako su ovi sakrili pecat, tako ce ovi sakriti olovke za potpivanje dogovora....
Hajde nek klix bar tri dana ne pomene DoDo-a i snajperistu. Klux im je, nažalost, najbolja reklama.
stvar je vise nego jednostavna . ako nemas i ne mozes ponuditi narodu pive , vode ,vina , jeftine struje , jeftinog benzina voca , povrca , obuce , skole , bolnice , posao , auto , stan , kucu , muzej , koncert , dobru cestu , mir , prosperitet ,san , penziju , buducnost, nadu ...ponudi mu unistenje i nestnak bosne, prosirenje granica i konacno rjesenje turskog pitanja i narod klice i vice Oooo Aaaaaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaajjjjjj
Haha a ko je ovaj pobric,nisu garanti a potpisnici sprazuma,ovo je lud zbunjenog,zao mi je vas al samo mozete sanjati tu promjenu sporazuma.Mi se samoo mozemo trajno razdruziti....
e ako je Nurko(ime sve govori) tako rekao, onda je garantvtako.... al u k...u
Granica Nato je trenutno na Drini i samo može ići naprijed prema istoku, prema tome ništa od velike srbije a to što Dodik propagira sa velikim bratom iz srbije je obmana u ostvarivanju ličnih interesa.
Dzaba ti je njima sve to objasnjavati...oni vise vjeruju u njihove lazi (jer je laz u svakom bicu srbina, D.Cosic) nego svojim ocima....oni citaju privatnu stampu od snsd-a i vjeruju u sve sto im napisu vožd...milion ljudi nosi dres pise Ronalno a nije Ronaldo (ne vjerujte u sve sto pise)
Nemoze se nista mjenjati u BIH jer je to ratni plijen na sve tri strane.Oni koji su htjeli da bude multietnicka BIH ,oni su nestali i danas se proganjaju od suda iz Sarajevske republike.