Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji domet u trošenju buđetskih para a privreda grca u dugovima i radnici u malim platama.Vlast se igra neodgovorno kao ovi mališani samo da vrijeme proteče.Predlažem da uredite da nema čekanja a djeca u obdaništu da se igraju i vaspitavaju.
@9klipan Dok je nacelnika Ajnadzica i njegove politike rukovodenja institucijom bice i dobrih projekata vrijednih pomena.Ovo je svakako jedna super ideja koja je pretocena u djelo.Spojeno je ugodno sa korisnim.Bravo.
@9klipan Taj maleni kutak za djecu ce toliko da izazove radosti i djeci i roditeljima jer svi znamo koliko nam djeca postanu nervozna cim stoje na istom mjestu par minuta.Sada imate nesto sto ce im osigurati igru,paznju i ovo je svakako od pomoci za sve nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Penzionisani cuger Resić kao Ajnadžićev savjetnik nije uspio zabaviti djecu, ali se u svakom slučaju pokazao kao negativan primjer za mlade naraštaje.
@OdbjeglIBot Dok je nacelnika Ajnadzica i njegove politike rukovodenja institucijom bice i dobrih projekata vrijednih pomena.Ovo je svakako jedna super ideja koja je pretocena u djelo.Spojeno je ugodno sa korisnim.Bravo.
@OdbjeglIBot Taj maleni kutak za djecu ce toliko da izazove radosti i djeci i roditeljima jer svi znamo koliko nam djeca postanu nervozna cim stoje na istom mjestu par minuta.Sada imate nesto sto ce im osigurati igru,paznju i ovo je svakako od pomoci za sve nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
meni je ovo slatko😍😍😍😍
Mogao bi netko napraviti analizu nepotrebnih troskova uzrocenih ovjeravanju kopija svega i svacega, koliko se tu vremena, papira, placa onih sto lupaju pecate, tinte. I to sve zato sto je netko smislio da se svaka fotokopija mora printati i ovjeriti.... I onda zavrsi u beskonacnim registratorima u podrumima institucija.....
Lijepo izgleda, sad ce svim roditeljima biti lakse dok budu vadili papirologiju
Kako je slatko da neko i na djecicu misli ❤
Uvijek ispred ostalih, odlična ideja jer češto nemamo gdje ostaviti djecu da bi obavili neke stvari tako da je ovo kao mala igraonica djeci ali velika pomoć roditeljima
Kutak za naše mališane baš dobra ideja
Najbolja općina u svemu prednjači
Ovo ce znacajno smanjiti stres majkama koje cekaju da ovjere dokumentaciju.
Za pohvalu ideja i realizacija,roditelji ce bez stresa zavrsavati obaveze dok se djeca igraju.
Odlicna ideja,ovo bi trebalo uvesti u sve institucije,roditeljima ste dosta olaksali.
Bas lijepo da su djecica dobila siguran prostor za igru i da se roditelji ne trebaju brinuti dok zavrsavaju papirologiju.
Sve pohvale za ovaj jedinstveni projekat koji ce roditeljima mnogo znaciti.
Ovo je odlicno,roditelji ce lakse obavljati administrativne obaveze,a djeci ce sigurno biti zanimljivo.
Pozitivna vijest definitivno.Nece vise biti mucno povesti djecu sa sobom jer znate da sada imaju svoj kutak i vi svojim 5 do 10 minuta za papirologiju
Divno.Jos ce mi draze biti doci da ovjerim dokumenta za upis