Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva vepra, Mesalic i Zahiragic. Slika za anala!
a vala i ne izlaze iz anala svojih precjenika
Treba neko javiti lovackim drustvima da su ovo ipak Mahir i Hare, da nisu veprovi da ih ko ne bi ustrijelio greskom radi slicnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gledaj ti glavonja sto su kofol opasni, i neki z*jebanti ovo ono sa cvikama a. Gadite mi se svi redom.
Sreca nisam u Starom Gradu pa ne moram birati.Za Čengića starog druga Hadzibajricevog a novopecenog Stetinog ne bih,ionako je neradnik,šlihter,filozof i uhljeb sto godina.A za SDA kandidata ne bih iz principa.
Za Komsu jedan Ajriš i loza
Zeleno narandjasta ergela.
Begiću, spao si na društvo Zahiragića, ja bih se na tvom mjestu prestao baviti onim što očigledno za tebe nije a to je politika. Živo me zanima sjetiš li se svojih riječi, i riječi žene ti kad je Gutiću bacala knjige, i derala se ko zadnja mahaluša, što očito i jeste
Nisam fan SDA,niti sam izlazio na izbore ali ovaj put izlazim da podrzim SDA samo zbog LGBTrojke
Nemojte vi braniti državu, molim vas. Sje$ete sve što taknete
Smrad do smrada
Podrska Smajlbegovicu, trojka je losa SDA je kako god okrenes bolja hiljadu puta, glaso sam za trojku i nikad vise nedaj boze.
U nekim okolnostima bi i glasao za njih ali kad sa vidjeo da je i njihov kandidat sa nekakvim sumnjivim fakultetom,onda svom rođenom bratu dao poticaj od 200 000 KM za kafic,pa do juče dogovaro sve poslove sa uhapšenim načelnikom i još neki dan čujem kaže citiram ga, Ja necu da radim i idem na posao od 08 do 16.00h jer ja sam politicar e to kad smo vidjeli katastrofa,nego mali hajde ti na Biro blizu ti je pa kod privatnika malo radi pa da vidimo kakav si.
To je SDFA mozak zakržljali i njihov pojam 'borbe za državu' - parazitiranje i pljaökanje budžeta i Šetnja i kafa
Neće sa Čengićem hodati koji se ulizivo Hadžibajriću i njegovom kriminalu, kao i čitava trojka, čiji je kandidat bio na prethodnim izborima.
Eee ko nam po ulicama hoda,smradovi sami
Što je to bitno? Više me intersuje s kime hoda Džejla Ramović!
Jade jadne! Na sta je sda spala! Mora dovoditi iz Tuzle dvojicu obrazovanih da im podrze kandidata u opstini Stari grad Sarajevo. Nemaju niti jednog rdgularno obrazovanog sarajlije na spisku. Tugo !
DF je najveća politička prostitutka