Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preglasaj ga i posalji spas ljudima, a njega tuziti za izazivanje opce opasnosti sa mogucim smrtnim posljedicama, ne slanjem pomoci ugrotenom području. Nema vise Milana i Gordane da ga stite, samo TUZBA
To mora da se radi vise u bih da ljudima kazete koje kriv direktno i da snosi odgovirnost
ošo potkovani, ode goga... ostadoše popišani i ožalošćeni,fahro avaz nenad face tv,mtel vlada trojka, samoproglašeni analitičari ivana marić kazaz kurjak,čampara čavka itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Uzmite taj helikopter i gasite vatru. Nema potrebe da se taj idiot nesto pita. Ovo je potrebno i, ako nije po nekom glupom pravilniku, nije ni bitno. Bitno je sprijeciti pozar.
Zar postoji pravilnik kojim od volje jenog rusitelja BiH ovisi spasavanje materijalnih dobara i ljudskih zivota.Ovu sto traze njegovu suglasnost su moralne nule.
Otkud ti pravo da nazivaš predsjednika idiotom i da ga veijedjas? Za to se u normalnim zemljama ide u zatvor. Pričate kako čeznete za pravnom dežavom a predsjednika nazivate idiotom? Kakva god da je njegova odluka, njega je Srpski narod izabrao za predsjednika i on se pita!!! Politika nekad zahtjeva i poteze kakve predsjednik Dodik povlači
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Politika je u pitanju.Ta općina ili kanton ili šta je već nema HDZ-ovsku vlast.Zato Dodik ne daje saglasnost,a Čović se smije:Gorite kad niste glasali za hdz.Sramota.
Za ove što se bune što čekaju: pa što bi se Željko trebao boriti za nečija prava u zapadnoj Hercegovini s obzirom na njihova sranja? Eto imaju Čovića, Dodikovog jarana pa nek ga on nagovara. Ili nek im izgori šuma, ionako su etnički čisti, to su sami napravili!
Nek im Čović urgira kod dodika, jarani su to?
Glupost, treba da se dignu helikopteri ko njega hebe za sta... ne znam zasto njega cekaju.. ako je Komsic odobrio i ako je Sefik Drveni Lutak odobrio to je to...
Ako dignu helikopter ili helikoptere treba platit a okle i ako plate šta će njima ostat .
gore hrvatski krajevi pa Dodik ne da,možda da hdz bih urgira kod Vučića,možda su tu s jačim vezama haha.... svakako je svejedno nema više velikih industrijskih kompleksa iz exYu kod Hrvata samo elektroprivreda što je Tito ostavio a branu nije lako popasti...nek to stranci privatiziraju
on treba da snosi cjelokupnu materijalnu stetu a u slucaju nedaj Boze da neko nastrada i to da mu se natovari na ledja, ne znam kog djavola za takve stvari treba ikoga pitati.
Treba ponijeti krivicnu prijavu protiv Dodika za nesavjestan rad u sluzbi, a onda svi ljudi koji su štetu doživjela podnijeti tužbu za naknadu štete! Pa neka ide u proces, neka svako radi svoj dio posla!
Najveći neprijatelj Bosne i Hercegovine je član njenog predsjednistva. Nevjerovatno, neviđeno.
Ma odmah sve hapsi, dijeli otkaze, nek se vrate odakle su dosli, svi uhljebi. Drzavo pokazi zube na jacima a ne na sirotinji samo
Eto ti Čoviću sad tvog jarana .
Ma kakva njegova saglasnost i budalastine.Dizi helikoptere i gasi pozar..Ne pita se on nizasta vise.
da gori nis bilo bi pomoći
Pose*em se na takvog zamjenika i takvog člana Predsjedništva koji iz čistog kaprica puštaju da stradaju prirodni i društveni resursi, jer im se može. U normalnoj državi bi obojica već bili uhapšeni i odgovarali bi za ovaj teški kriminal. Nego, čudi me Schmidt, zar ne može on svojim potpisom dići helikopter OSBIH?
pa hebo vas on,kad ste im dali mogucnost blokiranja i veta na svakoj nadleznosti.Pa nije ni cudo kad to ne smatraju drzavom,jer svaka fukara moze blokirati odluke pa i ovu .