Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOGS SRATT
Najbezobraznija nevladina organizacija.......yebla vam paščad mater
@gradjaninxy Toooooooo
Dog trust nema pravo da bavi obrazovanjem kao nevladina organizacija te nema pravo da bavi prometom lijekova i hrane za pse , te vakcinacijama, te tužilaštvo treba da uđe u Dog Trusz ali i kanton i da prikupi dokaze o pranju novca !
hahahah čuj ove seljačine, nemaju se pravo bavit obrazovanjem :D AHAHAHAH zemljo otvori se i pokupi sva tri naroda, nema im spasa
@Hipoteza Obrazovne ustanove su registrovane za to, ako su državne imaju inspekciju a i ako su privatne plaćaju porez. Ovi bi širili djelatnsot i na obrazovanje. Odmah prosvetnu isnpekciju da vidimo imajul il nemaju i ko to plaća ! Ćuj nevladina organizacija nagrađuje ?? PA valjda ona treba da prima a ne da daje pare ???
U redu ima propusta i kod Dogs Trust-a. A, je li se iko od onih koji trenutno nemaju psa pitao: "Da li će moje dijete tražiti da mu nabavim jednog?", "Da li moje dijete treba znati u tom slučaju šta je štetno kod psa,a šta su samo budalaštine koje se navode kao štetne kod psa?", itd.......
"Moj pas, moja odgovornost" ucite li djecu kako pokupit kaku iza cuke, malo morgen sramota je to naseg naroda.
Mene samo zanima ko je dozvolio ovim iz Dog Trust-a da educiraju djecu ??? Mislim da svaka škola koja dozvoli nekom da djeci objašnjava kako se sa psima ponaša mora preuzeti odgovornost za posljedice. Koliko znam ovi iz dog trusta su po Sarajevskim školama objašnjavali kako se prilazi psu. Vjerujte kao neko ko zna sa psima tvrdim da za to treba godine iskustva. Svi psi nisu isti, niti postoji pravilo.
sretna zajednica= bez pasa lutalica. ne vidim da tu dog trust ima uspjeha
Hahaha, drže predavanja djeci o paščadi, a djeca desetkovana od strane lutalica dok dođu u školu iz kuće. "Ma samo se htio igrat...", " štas'se prepo" i sl.
@gradjaninxy O čemu ti pričaš budalo. Gađao kamenom vozilo, a njih nazivaš divljacima :D Edukuj se šta radi Dogs Trust i ko ih plaća. SELJAČINO!
@AntiQ finansiraju se donacijama ljudi iz Velike Britanije. Sklanjaju našu sramotu s naših ulica i to rade bez naših para.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)