Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno da postoji nacin da se psi ne ubijaju i da gradjani budu bezbjedni. Sve se moze ako se hoce. A ja sam licno prosao hiljadu puta pored pasa i nijedan nije ni zarezao a kamoli nesto drugo. Cak se sklone u stranu. Devedeset i nesto posto ih je jako miroljubivo i mnogi su umiljati. Ovi komentari meni izgledaju jako bolesni. Tolika odlucnost i zelja da se nesto ubija, tolika mrznja prema ljudima koji drugacije misle... Sve ovo lose sto nam se desava je samo odraz nas. Mi smo definitivno jako losi ljudi
idem trotoarom i ničim izazvana dva psa u trku i kezeči se idu prema meni...... sva sreća pa sam imala one tene iz top šopa, u momentu kad me je htio ugristi ja sam tog psa spucala u glavu i to ono iz sve snage, onaj drugi zastao u trenu a ovaj kojeg sam udarila sav krvav i cvileći otišao..................... ja se spasila........ sada nosim i sprej........ nema šanse da mi se približi sprej i nogom u glavu mu ne gine....
i koliko će para biti oprano............bojim se kerova i njihovih zuba.......
nece me pas j..at vec ugrist dzaba ih sterilizujete kad su postali agresivni
Reklo ljudcko bice da su ljudi najinteligentnija bica na planeti. Cinjenica koliko vidimo psi izvanredno se razumiju, slazu ili neslazu nije bitno. Funkcijonisu i te kako. Za primitivce moram da naglasim tipa ubiti,zaklati,iztrjebiti sve pse sa ulica, da su vam sanse male ma koliko vi vjerovali u to. matematicki 1 zena 1 djete, 1kuja 8cuka :) Dokazi BiH svoju inteligencuju ljudcku kad te molim i napravi mir i harmoniju izmedju covjeka i psa. Proradi na svojoj vrsti, pas je tu spreman da ga prihvatis ako zelis, ako nemozes nemoze on cekati na tebe. Nestavljajte se u ulogu boga da sudite, i djecu zastitite od opakih rijeci da sve treba pobiti, ako vec te tvoj otac nije naucio kako sa psom se hoditi, nestvarajte djeci traume.
Pa majku im bolesnu........Definitivno treba poceti proganjati sve ove pederske organizacije i clanove diskriminisati na svakom koraku.Nigdje u Evropi nema dzukele na ulici,nijedne....Kod nas ne mozes ni do granapa,a kamoli dijete poslati samo bilo gdje.Gradjane ove zemlje ugrozava upravo Dog Trust sa vojskom pascadije na svakom koraku.
J*bali vas psi ,nisi rahat vise izaci na ulicu niti do parka da odvedes djecu na igranje jer su vasi psi posrali i ostavili milion buha i vaski iza sebe ,kakvo vracanje na originalnu lokaciju kakvi bakraci,psima nije mjesto na ulici bili oni sterilisani ili ne ali nema vam ko smetati na putu pranja novca tako da nam ostaje i dalje gledati saradu od vasih kampanja a ustvari je iz dana u dan sve veci broj pasa koji okupiraju grad.
...mjesto boravka svakog psa? kako...jel ima cips potvrdu o mjestu boravka? jel ima ličnu? ili imate detektor da provjerite koji se gdje popiškio? njušite? - znači fino sredstva crpite iz euro fondova za cuke da bi ih vakcinisali...potrošite nekih 20% a a ostatak sebi u padže!... zato vama odgovaraju cuke na ulici što više...da možete više sredstava izmusti, oni vam dodju kao klijenti... zato i jeste tako agresivni ako ko pokuša da napravi sistem uklanjanja ssa ceste...razvili ste pravi lobi i unosan biznis!