Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jad i cemer. Samo se zarotirali, a isti lopovluk
Za njih smo i glasali i onda su se oni dogovorili i zavrsen proces. To je to. 🙂🙂🙂
Hvalim te, Boze! Idemo raditi i graditi zajednistvo i radikalno zdravije i plodonosnije odnose, a ne onaj jad i cemer kojem smo do sada svedocili. Postujmo se i ucinimo ovu lijepu zemlju simpaticnom i zdravom drzavicom na radost svih naroda i bas svakoga covjeka koji je smogao hrabrosti ostati ovdje i graditi bolje sutra.
Ja vam obecavam 100.000% propast drzave!!! El Bake
Dogovorili se o podjeli plijena. A sta su se dgovorili raditi za gradjane??? E taj dogovor je davno napravljen : NISTA...
E svaka im cast, nek sad uzmu po 6 mjeseci placenog odmora, ipak je ovo bio veliki posao...vec se osjeti ekonomski napredak, povecanje plata, povecanje penzija I masovni povratak hercegovaca iz inostranstva :) :)