Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Dodik je covjek koji ujedinjuje.
Papci :)
Srpskim narodom je stvarno lako manipulisati. Cist dokaz su cinjenice da ni u Srbiji ni u RS ne postoji opozicija. U FBiH ima bar kakva takva, ali tamo jok. Ne cuh jos za narod koji ima vise izdajica i poltrona. Pritom mi nije nikakva namjera da vrijedjam, vec samo iznosim ocigledne cinjenice.
@VenaCavaSuperior Sta ti znas da li ja glasam i za koga? Sto se tice izdajica i poltrona, a sto te mnogo vrijedja, pogledajmo posljednjih nekoliko stotina godina. Svaku bitku, rat, sta god, koje je Srbija izgubila, a kakvo god da je bilo drzavno uredjenje (kraljevina/republika), gubila je uglavnom zbog domacih izdajica i placenika. Ljuti se koliko hoces, ali mentalitet naroda je takav da je lako potkupljiv. Ne kazem da se Bosnjaci i Hrvati razlikuju, ali kazem da se kod Srba to najvise vidi.
Sta se cudite...SDA je sama sebi ovo uradila....kontali budžetlije ce to rijesiti...nas (SDA) lopovluk pokrivaju glasaci. Eh ba zajeb zesci. Glasajte i dalje tako...pa sljedeci put SDA nece ni postojat......ovce.
Čini mi se da su ovoga sdsovca srbi proganjali po doboju zato što je suradjivao sa muslimanima sad sa dodikom.... Zna čoek gdje vatra gori i kako ruke okrenuti
CIGANLUK KAKO GOD OKRENES!!!! Koji katakter moras imati pa da izdas partiju kojoj si se zakleo a osebno da izfas one koji su ti dali svoj glas i povjerenje.Tuga i jad!!!
sta rec.............kupi ih Dodo kao sljive
To što kupi nije ni za rakije.
@antibiotik ali jeste za vlast !
Hehehehehehehehehhehh... Obraz đon. Šta su Dodikovci godinama o ovome liku pričali, te turčin te ušao u savez turčadijskih opština, te ovo te ono... A gledaj kako to sve čovjek proguta da bi - ostao na vlasti... Vlast je droga sama po sebi. Čim osjetiš da ćeš bez nje ostati, spreman si popušiti i Kačavendi na po oltara Prdoslavne crkve, samo da ostaneš... Heheheheheheheheheh...
ma kakva vlast, pare!!!
obraz djon............takvi su nasi politicari......za stolicu i rodjenu mater bi prodali.......
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SNSD ima predsedavajuceg predsednistva BiH, ima predsednika RS, ima predsednika vlade RS , ima predsedavajuceg vijeca ministara BiH, unistio je opoziciju, zajedno sa HDZ ce blokirati sve sto bude na stetu RS. Ako posle vog kazete da je Dodik sarlatan, pa sta ste onda vi.
jest tesko Dodiku u RS uzet izbore. bio sam na licu mjesta gdje se kupuju glasovi za 70KM. 100 000 glasova znaci 7m, to Dodik plati iz jednog pokradenog preduzeca a time ostvari pobjedu na svim nivoima.
Seoska varalica Obren Petrović se dogovorio sa primitivcem Milokradom Dodikom da ga krivično ne goni sa za lopovluk koji je počinio tokom vladanja Dobojem.
Pomeo ih Mile kao vnago brezovom metlom :)
Brene izdaico...prodo si se za MiloKradove lazi
raspade se sds na s ,d i s.