Sastanak iza zatvorenih vrata
0
Dogovor o formiranju nove vlasti do ujutro
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli li ruka čova, nadam se da je nisu puno zavrnuli.
Sviježija vijest od ove ovdje: \"Čović i Ljubić odbili Lagumdžijin i Tihićev prijedlog\" Lagumdžija i Tihić predložili su da vladajuću koaliciju u F BiH čine SDA, SDP, HDZ BiH i HDZ 1990, a na razini BiH uz ove četiri stranke koaliciju bi činili još SNSD i SDS, saznaje Dnevnik.ba od jednog od sudionika pregovora, čije ime iz razumljivih razloga nemožemo objaviti.. Prema riječima izvora Dnevnika.ba u Vijeću ministara od 3 hrvatske pozicije koje pripadaju Hrvatima, koaliciji dva HDZ-a Lagumdžija i Tihić ponudili su mjesto predsjedatelja Vijeća ministara i jednu ministarska pozicija, dok drugu ministarsku poziciju u hrvatskvoj kvoti SDP traži za sebe.\"
A sta radi narod buni se stezi jos a sta radi narod buni se stezi joss a sta radi narod cutii popustaj kad li ce mo opametniti
Drug Lagumdžija bi dva člana u predsjedništvu, mjesto premijera i ministra vanskih poslova, predsjednika u Federaciji i 12 ministarstava od 16. Dajte to čovjeku i neka se onda makne s političke scene. :))) Ne mogu vjerovati da su birači takve ovce.
Samo vi PJENITE, Čović je PRAVOMOĆNO OSLOBOĐEN montiranih optužbi, a HDZ (jedan i drugi) dobiva svih pet ministarstava koja pripadaju Hrvatima. Pushiona za reketaše, crnokošuljaše, mesare-političare i ostale fashiste & staljiniste na čelu sa Zlajoglu-begom!
Ako SDP pristane na ovo, onda su najvece *****. Neka idu na prijevremene izbore. Ako budu sa njima u vlasti, neka se pozdrave sa svojom izbornom bazom. Prodane duše!
Gledam Covica....direktno iz sudnice Suda BIH,na pregovore o ucescu u raspodjeli funkcija i fotelja....halal mu cufte..
ovo je početak jednog kraja jednog naroda i jedene države projekat je krenuo odavno a a ovo je tačka na I pozdrav od BOSANCA -SPAVAČA - BUGOJNO
-ercegovci,viknu vam Covic,Eno prodje treci vidio sam ga vozio je 150km/h.
Covic zaplakao Inzku, a Inzko primio kovertu i naruzio Zlaju... Necu vise da gledam COvica halooooooooooooooo UPRAVA NAPOLJE
Ne mogu da vjerujem da ce OHR opet dovesti Covica na vlast , ista su to korumpirana masa ne-ljudi
,,glavni problemi s kojima se susrećemo ne mogu se riješiti na istoj razini razmišljanja na kojoj smo bili kada smo ih stvareali\" Albert Einstein ove kvazi političke elite nisu u stanju ništa riješiti.doduše oni će se dogovoriti do četvrtka.ali ne zbog bas i općeg prosperiteta već zbog sebe i svoih lisnica.no mi,hrvatski puk Herceg-Bosne,više nemamo alternative.više nemožemo i nesmijemo lutati.borba za treći entitet je naša sveta obaveza.svi ovi koji su gore na pregovorima ispred nas,ni jednome mi ne vjerujemo.no nedamo ih jer su naši.kad ih trebadne skloniti mi ćemo ih skloniti.ali ih neće sklanjati lagumdžija i komšić. što bi reko Edgar Allan Poe,,postao sam lud,s dugim intervalima zastrašujuće ubrojivosti,,tako i mi hrvati Herceg-Bosne s ovim našim i tim vašim idijotima smo više poludjeli.no još uvijek traju ti intervali zastrašujuće ubrojivosti.još uvijek znamo ko smo što smo i k čemu stremimo. pozdrav!
koje preseravanje daj se vise dogovorite oko fotelja mi cemo biti i ovako i onako gladni i srbi i hrvati i muslimani makar se tu mozemo sloziti mi mali ljudi jbte se vise svi vi guzicari
Nosi ih djavo sve skupa.
Kaže Čović , sve je spremno za pljačku stoljeća