Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi bilo mocno, kad bi bilo tacno.
Kad neznaju napraviti autoput makar znaju biciklisticku stazu, pa kurblaj druze na Pale i zamisljas da letis i zivis zdrav zivot.
Obnova pruge OSTBAHN >> SARAJEVO - VIŠEGRAD - OSTGRENZE uberalles, pa onda sve ostalo !!!
NAPOKON JEDAN USPJESAN MEDJUDRZAVNI PROJEKAT !!!
Ovo je kljucna recenica: ... otvaraju se mogućnosti apliciranja pristupnim evropskim fondovima za zajedničke projekte... Dalje idu IMT relacije
Bravo!!! Da je bogdo vise ovakvih ideja!
Vrlo lepa zamisao ova biciklisticka staza samo turci cuvajte se snajpera svuda vas vrebaju !!
bice Turdefrans,od pala ,mislim da ce Doda ucestvovat u prvoj etapi i Suljaga.
Jedni bez drugi nemozemo.Moramo da se postujemo i suradjujemo.Ideja je odlicna.Nije potrebno da se volimo,ali jedni bez drugih nemozemo.Mi smo isti narod,komsije,treba da se pazimo.Bosna je sviju nas.Koji smo mi glupanderi,dozvolili smo da da nam uniste zemlju,jer su neki kreteni dali dupe za svoje interese.Jebli vas rusi,turci i svi oni koje smatrate blizim.Mi smo najblizi jedni drugima majmuni jedni.Nepisite nacionalisticke komentare,nevrijedjajte druge ,razmislisite glavom! Zivjeli smo mnogo godina u slozi dok nisu dosli nacionalisti.Eto vam sada papaci jedni,Sta se dobili?k ....! ZIVJELI SVI NARODI BIH/ Srb,muslimani,hrvati i ostali. ZIVJELI! DOLE PAPCI;NACIONALISTI!
Nekad je bilo \"gradimo prugu, pruga gradi nas\", sad je \"gradimo stazu, staza gradi nas\". Jeste samo staza, al ovo je znak ujedinjenja napacene, al jedine i najdraze, Bosne i Hercegovine :D
POŠTOVANA GOSPODO NAČELNICI, AMBASADORI I PARLAMENTARCI. PREDLAŽEM VAM DA SE PORED BICIKLISTIČKE STAZE OBNOVI I STARA USKOTRAČNA PRUGA (KAD SE VEĆ RADI). TAKO ĆETE DIREKTNO I INDIREKTNO ZAPOSLITI NA STOTINE LJUDI, NAHRANITI I NAPOJITI STOTINE USTA A I SEBI ĆETE MOĆI UZETI FINU PROVIZIJU.
A zasto se ne bi obnovila stara uskotracna pruga. Prvo sto bi bila nevjerovatna atrakcija, drugo sto bi za razliku od biciklisticke staze zaposlila nekolicinu ljudi. Ovakvih turistickih pruga imate koliko hocete, pogotovo u Alpskim zemljama gdje je teren slican nasem. Direktno bi od nje zivilo stotinjak ljudi, indirektno nekoliko puta vise. Osim toga, tako bi smo sacuvali i dio historije.
masala, masala, uvezujemo se :D
eto nas na biciklima da vam jeb.emo ma.me smr.dljive....ihaaaaaaa
eto, sad će moći sa pala na posao dolaziti na biciku. samo, malo se zeznuto vratiti uz onu planinčugu
A gdje mu je taj iStočni Stari grad?
ideja je super i mislim da je odrziva al ipak mislim da je trebalo ako je moguce obnoviti staru prugu i imat veliki primjer istorije i povezanosti! a pored pruge graditi i biciklisticku stazu!!! cijeli svijet radi na ocuvanju i obnovi istorijskih cinjenica samo kod nas se grade nove kich forme bez obzira na kulturnu proslost zemlje. Bilo bi lijepo kad bi moglo, a sve se moze kad je volje putovati c\'irom do Pala.