Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj dogadjaj u 2010oj godini je taj sto sam izgubio nevinost lalalalala
Draga administracijo, mislim da nema potrebe da pišete postove kako smo mi glasali, nismo ćoravi.
A Guetta? house za ovce
TO JE DOGADJAJ ZA ONE KOJI NISU NI ZNALI DA NETREBAJU VIZE ZA PUTOVANJA. ZA ONE KOJI SU PRIJE RATA PUTOVALI, TO JE KORAK OD 18 GODINA UNAZAD
@pecanin:....idi kod Sulejmana Tihomira (SDA),stranku,,a bilje idi mu privatno pa od njega trazi,neznam jeli ti to bila sala ali evo ti savjet !
kakvi građani birali?? onaj SDA podmladajk sto se provozao sa p*ed**o*f*i*l*om ministrom???? bolje da su otisli u hodocasce u gluhu bukovicu tamo im je mjesto, Ahmetovic poznaje put
Smatraju dogadajem 2010.godine a idu bez zimskih guma i starim pasosima u Evropu!
Imal mi ko posudit 200 km? da bi otisao do njemacke :D
Jest, bezvizni režim je događaj za 22 posto BiH. Meni ne znači ništa. Dok ste vi maštali o bezviznom-bezveznom režimu, ja obiđoh Europu.
A Dzekini odlazci u .......???
A TO STO JE MELISI KISLA GLAVA, TO NIJE DOGADJAJ?
*napredak
kakav naprdak?
hoce li ikad ekonomski napredak biti dogadjaj br. 1?
No shit!!!