Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obistini se ono prodavanje magle....
Ovi Fočaci i Sandžaklije uništiše prelijepi Šeher.
Ali, ove dvije djevojke, ova plava iz Olova ja mislim, druga iz Ilijaša ili šta već. Studiranju mašinstvo, ili su završile već. Pošalju te od kuće, učiš za inžinjera, na kraju djeliš tegle po Ferhadiji. Onda nam ne valja vlast. Eto vlast sama dosla na vlast.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ja na teglinim aparatima. naviko sam na smog, kad sam potego iz tegle, sve se počelo okretati oko mene. nikad više neću šnjufati taj planinski luft.
Kod nas u Hercegovini suncano, fino, nigdje ni trunka smoga... Milina
Spas od zagadjenja lezi u : placanju grijanja i ne lozenja cumura !!!! Sve ostalo su price za malu djecu, prema tome ne kenjajte molim vas :-() !!!!!
Dok ono pije cisti zrak,roditelji mu na dzumi vec upute primaju za sledece izbore da ne pogrijese,naravno "u jedinstvu je snaga"
Djeco draga,pravi se urban i sugerise privid neke avangarde,naravno,zna da mu je ovaj perfomans sviranje qrcu,ali jos bolje zna,od roditelja naravno,da ne smije talasati ili praviti performans o Zutom Jarcu ili "jedinstvu"
To Amo majstore, nek si se nadisao svjeze have :D
Ja svako jutro kada krenem na posao,upalim auto i prinesem glavu auspuhu nekih desetak minuta. Nakon toga se bas osjecam pun energije,srece i samopouzdanja kontajuci da sam se nadisao cistijeg zraka od onog iznad moje glooowee....
@apscinencija Ma diminja iz njega kao da ide na cumur... :D
Ja sad s' planine :)
jel ovo neka zajebancija, madrealisti snimaju skeč, šta li?
Otidi ti pa odrzi taj svoj performans direktoru Mittala il TE Tuzla il Natronci il bilo kome drugom po slobodnom izboru. Handrite narod za mrvice, a industrijske gigante ne spominjete...ja sam svjestan, pitanje je, jeste li vi?!
imam osjecaj da si mi komsija :)))))))))
@peanut ako znas kakav je miris Zeljezarinog dima onda jesmo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
wtf bro po teglu sintelana mozda :D
ja
Samo sexs i ima da vam se magla sa ociju skine
Vidite, neki pogresno konzumiraju. :) Mislim da se sve pomijesalo. Treba otici na neku obliznju planinu i onda konzumirati, normalno iz tegle. :))))
J.EBALA VAS TEGLA. KAKO STE TIME POMOGLI NEKOME. BOLJE DA STE UGASILI KOJI KONTEJNER KOJI GORI OD PROSUTOG PEPELA.
Politicari bi trebali vise da se krecu po ovoj magli, da pokupe ovaj smrad.!