Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najsmrdljivi i najprljavi grad zenica
o čemu ovaj trabunja; koja kultura, koji sport, koja Evropa? sve goli drugoligaši, mediokriteti, krimosi... najzagađeniji, najprljaviji, najkorumpiraniji i najsiromašniji grad u ovoj fildžan državi sad si se sjetio mladih, demagogu jedan, kad si svoje treće koljeno namirio, i nakon što ste ti i tvoji pajtosi iz SDA za 20 godina glodali i oglodali i hrskavicu sa kostiju, a iole sposobnu omladinu natjerali u egzil, da sebi selameta traži u normalnijim društvima ma, mrš
Šut nagradu dobio, samo da bi mu se produžio još jedan mandat, a sigurnosna situacija nikad lošija, u dnevnim biltenima ne izvještavaju o svakodnevnim pljačkama stanova ili izvještaj ublažavaju. Koja politika, sda komisije za izbor nagrađenih osoba! Zenico, sretan ti rođendan, da budeš još bolja i pravednija.