Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srdacni selami bakire!!!
on, za razliku od sulejmana tihica, nije skrenuo sa alijinog puta ni centimetra. za ocekivati je da se i sda vrati na stari kurs, kao i da njen novi lider postane upravo onaj koji to najvise zasluzuje.
na sceni je novi lider bosnjaka. iskusan, skolovan, racionalan, izrazito patriotski nastrojen. njegove sposobnosti ce se tek vidjeti jer do sad mu nije data nikakva veca sansa.
sa-x.com jos uvijek smrdljiva septicka jama
jes vala pa šta će srbima dodik kad imaju sinčinu b.. al.i.j.e . iz.me t.b.eg..o v.i.ć.a srbi spavajte mirno eto bosanskog izroda još jednom ,na krilima lažiranih izbora naravno hhahahahahaa bakiriceeeee.....nebi ja tolko bio samouvjeren
\"bosanski jezik\"?! \"bosanska nacija\"?! wtf?!!! buahahhahhaahahahah ahhahaahahah ahahahaahahahahahahahahah o mošnjaci jeste jadni: Pripadaju li muslimani iz Hercegovine \"bosanskoj naciji\" i \"pričaju li bosanskim\"....? :-)
Ova zadnja ,rechenica\"se odnosui na gos,Radiovana Karadzica i Slobodana Miloshevica,a nikako nemoze da pripadne Aliji,koji je stvarao mrznju i pravio razdor josh u vreme titove vladavine!!!Srdachan pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
PAR INFORMACIJA ZA OVOG PAPKA OBILICA I NJEMU SLICNE A U VEZI JEZIKA KOJE KORISTIMO. DOKUMENTOVANO BOSANSKI JEZIK POSTOJI MINIMUM OD 17-STOG VJEKA, MNOGO PRIJE SRPSKOG I HRVATSKOG JEZIKA. VUK KARADZIC KAO OSNOVU UZEO BOSANSKI JEZIK TAKO JE NASTALA VARIJANTA SRPSKOG JEZIKA. TOLIKO O JEZIKU OVO TI JE JEDINA ISTINA I POVJESNA CINJENICA SVE OSTALO STO SU VAM LAGALI \"STANDARDNO ZA VAS\" U TOME STE NAJBOLJII, JESTE SAMO JOS JEDAN POVJESNI I SRAMNI FALSIFIKAT KOJI STE POKUSALI PLASIRATI . TAKO TI JE TO DECKO PA UBUDUCE TI PRIPAZI KOJI JEZIK KORISTIS. AKO TE ZANIMA JOS NESTO O AUTENTICNOSTI NASE DOMOVINE I NJENIH AUTENTICNIH NARODA POJASNICU TI GLUPSONE JEDAN.
RS : Retardirani Srbi ! RS : Retardirani Srbi ! RS : Retardirani Srbi ! RS : Retardirani Srbi ! RS : Retardirani Srbi ! RS : Retardirani Srbi !
Sto babo zapoceo sin da dokrajci. Zbogom BiH! Masala! Jadna majko jadnijeh svatova.
za genoc.idasa sa promljenivim nickom 2.5 miliona patriota je za BiH a ti se razilazi skim hoćeš.Svi ovozemaljski sudovi samo sude i presuđuju Sr.bima,zašto li,pa zato što drže apsolutno prestolje po tom pitanju Lagali ste o tuz.la.nskoj koloni a Iliju oslobodiše u Beogradu,podvlačim u Beogradu Koliko je Srbija bila spremna sve učiniti da se dočepa Ga.nića,čak priložiše i dokumente o međunarodnom sukobu u BiH i zaključiše da dogovor o mirnom povlačenju j.na ne postoji ali opet ništa,oslobodiše Ga.nića,čak je engleski sudija rekao da Srbija zloupotrebljava međunarodno pravo i londonski sud Kažeš Alija pu.cao po svom narodu,to može samo čovjek sa ispranim mozgom reći,na taj način je se branio i gen Galić u Hagu ali uzalud,Sud je potvrdio sist.ematski te.ror nad građanima sarajeva od strane karad.žićevih sr.ba i gen galić dobi DOŽIVOTNU ROBIJU-tu je tek TAČKA,glup.a.ne gen.oc.i.dni.
Smirite se DIJASPORCI.... Stari, Cast mongim pojedincima..ali Ovi ovdje sto bljazgaju tu svashta ; to su ti odrasli ljudi sa djecijom pameti koji uopste nemaju zivot, zenu , sex, ribu, ili bilo sta drugo- jedom rijecju PACENICI !!! Vjeruj jos jedno: NIKO OD NJIH VISE NE ZIVI U BIH ILI BLIZU, VEC SU NEGDJE DALEKO I JADNICI JOS VODE NEKE SVOJE RATOVE (SADA PUTEM INTERNETA ETO) I TAKO su to oni svi ovdje heroji - svaki dan ... Nijead od tih velikih srba, hrvata i bosnjaka sto ovde kenjaju svaki dan nebi imao -\"M\"U\"D\"A tako nesto reci ikome u lice..POGOTOVO da su ovdje u BiH. Pusti PACENIKE to im je jedina zivotna satisfakcija !! Napojeni mrznjom tu lijece svoje komplekse, iz dana u dan, a onda idi slusat Craganu, Halida, Seku, Stoju i ostale turbo krkane....Ignorishi pacenike.. Ignorancija je jendo od najjacih oruzanih sredstava, Pozz
Sve će vas smiriti naš Bakir Izetbegović. A do tada lupajte gluposti, a možete i poslije, jer od komentara koji se mogu primjetiti, nema ništa.
@ gen.oci.dnu sh.ugu sa promljenivim nickom ma volio bi ti da je Bošnja i još manje ali niste nas uspjeli uništiti,dapače,jeste dobro po.bi.li ali niste uništili ali jeste u jedno stvari Bošnje dobro opametili na tome vam\"hvala\",opametili ste po pitanju sile jer sa takvima kao ti jedino se silom može razgovarati,takvi kao ti nisu pitali dali su Bošnje u pod.rinju na.oru.zani a siroma Alija je govorio da je za ra.t potrebno dvoje ali se pokazalo da je griješio. Bošnja ima 2.5 miliona samo u BiH i lijepo se i dalje razmnožavaju a vi ste SVE dža.mije pod svojom kontrolom srušili a Alija nije srušio ni jedne cr.kve,pametnom dosta Dž.am.ije se obnavljaju i tamo gdje ti misliš da je to samo tvoje-NIKADA Alija je poslije rata dobio spor pred ustavnim sudom BiH o konstitutivnosti svih naroda na cijelom prostoru BiH,opet pametnom dosta Zaključak je da Bošnje moraju biti jaki u budućnosti jer imaju i dalje dosta neprijatelja na balkanu.
yes,yes obilicu,a ti kontaj zasto je xxl...xxl aaa.Cuvaj se a broj mi nedas,nema veze sprcim ja tebe drugom prilikom...