Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta ce Duduk.... Laprda gluposti kao i uvijek. Propala svercerska svinja...
Strah ga je istine zato što je svakome trezvenom posmatraču jasno da je Banja Luka grad koji bukvalno u šaci drži nekolicina moćnika. Ako bi jedna karika u tom lancu na silu ispala iz lanca, što će reći haps ili ubistvo, pokrenulo bi lančanu reakciju zbog koga bi i Mile Dodik i svi završili iza rešetaka. Ali to se može samo desiti ako narod izađe na ulice. To će se i desiti zbog ovog ubijenog momka
@Simply_Red, neko ko je toliko motivisan da prikrije istinu, zataškaće je taman da je na ulicama svaki dan i sto puta više ljudi. Pustiš ljude da se izviču, i niko ne može reći da ne dozvoljavaš demokratsko okupljanje i proteste, ali i dalje šutiš i ne daš da istina izađe na vidjelo. Štitiš sebe i svoje. Narod se vremenom vraća svojim svakodnevnim obavezama i vlastitim problemima, na protestima sve manje ljudi, i sve to prestane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile je postao jako nervozan. Neki dan mu voditelj Blagojevic na TV1 postavio pitanje o namjenskoj industriji, i tu je bio kraj. Krme je pocelo hroktati i covjek je morao prekinuti intervju.
Istina za Davida i Dzenana. Ovakve stvari bi nas trebale ujediniti kao ljude i drzavljane nase ajednicke domovine. Namjerno su nas utjerali u torove da bi nas lakse pokradali i likvidirali kao Davida i Dzenana. Smrt fasizmu sloboda narodu !
Sta se bolan ti javljas da ti smeta cinjenica sto otac trazi pravdu za smrt svog djeteta de se samo poklopi bgti -.-
Ovako se rjesava problem lazi drzave i njenih institucija. Steta sto za Dzenana protesti nisu ovako organizovani.
Pitam se da li bi do.dick dao istu izjavu da su ubili njegovog sina.
Trebali bi se sada udruziti sa roditeljima Dženana , pa da im svi mi pomognemo da nadju pravdu . Nije Dodo ništa bolji ili lošiji od Baketa .
Pobili sve Bošnjake pa se sad počeli među sobom tamanit. Ne može srb bez kame i klanja.
milokrad zvani vepar podivljao
ma policiju na njih a vi demonstranti ne žalite policije. Udrite srbi jedni na druge... Šaljem potporu i jednima i drugima u cilju smanjenja populacije srbovlaške populacije.
Kažu i onaj svjedok protiv inspektora izvršio samoubistvo ?
krmojeb iz Laktasa misli da ce njemu uvijek tec med i mlijeko. Zivot je du i pun iznenadjenja tako da bi trebalo i u njemu malo da prradi roditeljska ljubav ali izgleda samo radi pohlepa za vlascu.
Vepar iz laktasa sve u politiku uvlaci
Ovi sto traze istinu u sumskoj su u opasnosti.Istina tamo zavrsi zna se kako. Nek im je sretno, pogotovo hrabrom ocu onog momka. Ako okrenu javnost protiv njega progutace ga mrak.
trebali su i new yorker napisati cirilicom !
Нју Јоркер:)))
@pismenSam grdna rano !
Ko im je pak sad taj čafir david,čafirska posla.
@miralemmay2020 Jel ovo nastojiš biti pametan? Bolje ti je šuti.
@miralemmay2020 Nisi normalan ..bolje suti nego da valjas gluposti !
Nebitno je tko si, bol tih roditelja je neizmjerljiva. Dodi, sahraniti će te, ološu.