Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez namjere da vrijedjam ali ovaj tip zaista ima svinjsku facu!!! Pogledajte sliku, posebno dio očiju i oko očiju.
Ponašate se kao djeca poslije igre. Gospodine ovo nisu bile nikakve dječije igre nego su u pitanju hiljade nevinih ljudi p.obije.nih na najbrutalniji naćin.I još kažete onaj ko prizna neće se više igrati sa nama. Što se tiće kandidature za predsjednika RS-a mislim da ćete se osjećati kao sada što se osjeća gospodin Kuzmanović - bezvrijedno, kao nećija lutka i praznih đepova što vi niste navikli živeći sa svojom sujetom .
Dali gospodine Dodik mislite da je nekome stalo da Vi priznate da se desio genocid u Srebrenici i na ostalim mjestima koja su bila pod kontrolom vo.jske i poli.cije RS-a. G.enocid je potvrdila i priznala cijela među.narodna zajednica sudskim presudama kako određenim institucijama u RS-u tako i pojedinačnim presudama.
jel to ovaj prestavlja genocidase srbe, narod koji je pocinio genocide u bosni i hercegovini?
Dodik pada sa orlovima prijem.
I STA ONDA MOJ DORATE KAD SE PRIZNA SREBRENICA STA ONDA
@@ SA-x com Dali čovjek mora nešto ružno napisati da bi komentar prošao.
Ma nije ruzan DODO a ima facu isto ko na konzervi slika govedzeg gulasa .........................
Ja koja krmeća faca majko moja